|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΤΕΟ-ΔΕΝ ΙΣΥΕΙ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ!
Απόσπασμα:
τον ελεγχο της μοτοσυκλετας του απο την εταιρια autovision και αυτην θα εμπιστευθω για τον ελεγχο της κουκλας μου! Εκπτωσεις στην τιμη η στις υπηρεσιες δε θα ληφθουν υπ οψη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το έγγραφο προς την ΜΟΤΟΕ εξάλλου μιλάει μόνο για την μεταβίβαση και την ΜΗ απαραίτητη προϋπόθεση ύπαρξης ΔΤΕ (Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου) για πραγματοποιηθεί, δεν μιλάει γενικά για την υποχρέωση που έχουν οι οδηγοί να περάσουν τις μοτοσυκλέτες τους ΚΤΕΟ. |
|
|||
|
|||
H αλήθεια ειναι ότι ξύνεστε μερικοί
Το πρόβλημα της μεταβίβασης λύνεται με τα γραφεία διεκπαιρέωσης αδειών, τους δίνετε ένα 20άρικο έξτρα κ σας φέρνουν την νεα άδεια στο χέρι, ενώ πίνετε το καφέ σας στο διπλανό μπουγατσατζίδικο. Μου έχει τύχει πριν 2 μήνες όταν πήρα το μπαούλο κ δε πρόλαβα καν να δαγκώσω την μπουγάτσα με κιμά που παράγγειλα. Τα υπόλοιπα είναι φούμαρα κ καπνός. Η τροχαία ποτέ δε ζητάει χαρτί ΚΤΕΟ, όχι μόνο για τα μηχανάκια αλλά ούτε καν για τα αυτοκίνητα. Last edited by JohnGS1100; 01-11-2012 at 12:53. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Υπάρχουν ειδικά μπλόκα που σταματάνε αμάξια για ΚΤΕΟ. Θέλεις να ακούσεις και το πρόστιμο;;; 400 εβραιόπουλα.Είπες τίποτα;;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τι να πω ρε ντινο...το μόνο που σκέφτομαι είναι να την έβαλαν σε μηχάνημα που κινεί τους τροχούς για να δούν κάτι ...ασ μασ πει λεπτομερειεσ ο φιλοσ...ευτυχώς που μας το είπε ο φίλος γιατι εντός ολίγου θα βάλω χωμάτινα και πρέπει και να περάσω και ΚΤΕΟ μέχρι τέλος του χρόνου...
|
|
|||
|
|||
Μήπως τα μπλόκα είναι για κάρτα καυσαερίων ?
|
|
|||
|
|||
ΚΤΕΟ φίλε μου
|
|
|