|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Χωρις φοβο και παθος...........
Στις 17500 χλμ. σπασμένος πείρος του ορθοστάτη.
Στις 26000 χλμ δακρυσμένο πίσω αμορτισέρ. Στις 27000 χλμ. αντικατέστησα την μαμά μπαταρία. Στις 27500 χλμ. ξανα αντικατέστησα την 2η μπαταρία με μία Yassa και ησύχασα δια παντός... ελπίζω! Ααα! Και κάτι άλλο... Μπορεί να δημιοργηθεί ένα νέο Θέμα με δημοσκόπηση "ποιες βλάβες", στην οποία να μπορούμε να έχουμε παραπάνω από μία επιλογές; Ώστε με μία ματιά να βλέπουμε σε τι ποσοστά "πονάνε τα εργαλεία" μας! Last edited by ckalfas; 02-06-2009 at 14:50. |
|
|||
|
|||
R 1200 GS
12ος 2006 55.000χλμ 1,5 χρονο μπαταρια ρελε βενζινης 2 φορες στον 1,5 χρονο και στα 2 εφυγε ο ρυθμιστης των φωτων και μου το αλαξαν (εγγυηση) εφυγε η πλαινη!!!!! μπαγκαζιερα (ευτυχως με 5 χλμα) |
|
|||
|
|||
εδω παραθετω ενα σαιτ ενος τυπου που εχει κανει μεχρι στιγμης ενα οδοιπορικο ανα τον κοσμο και παραθετει οτι του εχει προκυψει στα μεχρι στιγμης 109000χλμ!!!!!
http://bmwr1200gsservicehistory.blogspot.com/ keep going |
|
|||
|
|||
Και το συμπέρασμα αυτού:
........... this R1200GS is a versatile and remarkable machine. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με λυπη βλεπω οτι καποιοι φοβουνται να γραψουν τα προβληματα τους και δεν ξερω γιατι. εγω ξεκινησα τα θεμα για να ξερουμε τι μας παριμενει και το λεω αυτο γιατι το forum εχει ποσα μελη και απαντησαν με προβληματα ουτε δεκα. |
|
|||
|
|||
ίσως φοβούνται μήπως τους δαγκώσουμε
ίσως φοβούνται μήπως τους κάνει δώρο κάνα βαρκαντέρο ο Γιώργος δεν σε "πιάνω" φίλε μου |
|
|||
|
|||
Antena Ring μέσα στην εγγύηση.
|
|
|||
|
|||
Eνας από τους πιθανούς λόγους που δεν γράφουν , είναι
να διαθετουν λευκό "ποινικό" όταν θα την πουλήσουν , και θα ποστάρουν στο παρόν forum H δική μου R1200 GS 02/2007 09/2008 Σωληνάκια των φρένων - εγγύηση |
|
|||
|
|||
GS 1200 04 - 50.000
Άλλαξα καβούκι (διαφορικό) στα 44.000 περίπου . Έκανε τζίγκι τζίγκι ! |
|
|||
|
|||
Δεν χρειαζεται * ποινικο μητρωο * για να πουλησεις μια μοτο!
Οταν την δει απο κοντα ο πιθανος αγοραστης , η κατασταση της θα φανει! gs 1200 08 13000 xlm κανενα προβλημα πλαγια συγκρουση με πορτα αυτοκινητου αλβανου πιτσιρικα γδαρσιμο καγκελου (και χωρις πτωση) να γιατι μποξερ!!!!!!!!!!! |
|
|