|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Triumph Tiger 800 ADV
κινητηρας του 675???βελτιωμενος και υπερκυβισμενος,η νεος κινητηρας???
διαβασα κι εγω τα γραφωμενα του φιλου,καλη παρουσιαση με κενα ομως,σαμπρελες κι εδω οπως και στο 800gs... ετοιμαζουν και το 1200αρι 95 αλογατα θα ειναι μια χαρουλα,βλεπω να πηγαινει σφεντονα το μηχανακι,κι απο οτι διαβαζω εχει και καλες τιμες στις 2 εκδοσεις που θα κυκλοφορησει. η υποθεση ειναι ρισκο,η θα κερασει τσαι σε μεσαιου προς μεγαλου κυβισμου μοτοσυκλετες,η θα ειναι απλα απαρατηρητη. οπως και να χει περιμενουμε. κι ελπιζω ποια εδω στο ηρακλειο να αναλαβει την triumph κανενας καλος επαγγελματιας και να τις προωθησει οπως πρεπει. |
|
|||
|
|||
Με ένα μεγενθυτικό φακό φαίνονται λίγο οι Moto...μεγάλο μεταξόνιο διακρίνω στην αριστερή με τον 19άρη....μα κάντε λίγο αριστερά βρε παιδιά...
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Πιστεύω ότι, εν γνώσει τους "διέρρευσαν" την συγκεκριμένη φωτό, από την συγκεκριμένη γωνία, για να μην φαίνεται τίποτα .... .
|
|||
|
|||
με την αγωνία να ανεβαίνει συνέχεια μέχρι να το δω απο κοντά,τόσο περισσότερο ψήνομαι να έρθει στον στάβλο μου.
την παντόφλα δεν την γλυτώνω.. α ρε τρικίλυνδρη ροπάκλαααααααααααα |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Κακά τα ψέματα το μέλλων πλέων είναι σε on off μέχρι τα 800 κυβικά , εμένα μου φαίνετε πολύ ωραίο το γεγονός ότι μπαίνει στο παιχνίδι και η triumph,μάλιστα με τρικύλινδρο (σιγά μην δεν ήταν τρικύλινδρος ) ....
θα έλεγα όμως ότι και το tenere 660 είναι μεγάλο χαρτί σε αυτή τη κατηγορία και προσωπικά πολύ όμορφη (εκτός από το πίσω μέρος) όπου στέκετε , απέναντι από το f 800 !!! |
|
|||
|
|||
Από άποψη χώμα τα 800 είναι πολλά και μαζί με το βάρος δε μπορείς να έχεις και τις τρέλες απαιτήσεις.θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε ένα ωραίο τουριστικό όχημα από την triumph και με χώματΐνές δυνατότητες
|
|
|||
|
|||
Τελικά αυτοί εκεί στην Triumph είναι βαλτοί σίγουρα! πάνω που η μπουμπού με έκανε να ξεχάσω σχεδόν ολοκληρωτικά την καψούρα μου για τον 1050 τίγρη, έρχεται τώρα ο περιπετειώδης 800 τίγρης να μας μαμήσει πάλι την ψυχολογία...
Γιατί κύριοι της Triumph ξηγιέστε έτσι; τι θέλετε και μας μπριζώνετε κάθε τρεις και λίγο; δεν έχετε άλλη δουλειά; ε; θα πρέπει να είναι μεγάλος πειρασμός το γα#!^%*&... scroll down εδώ Sport-Touring.Net - Triumph Tiger 800 ADV Teaser! |
|
|||
|
|||
sorry Χρήστο, δεν μπορούσα να ανοίξω το link που ανέβασες και τώρα είδα οτι σήκωσα το ίδιο..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Α, ο "doc" είμαι από το άλλο φόρουμ. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
R100GS VS Triumph 1050 | sansiro.sugata | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 3 | 06-04-2010 20:58 |
ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ TIGER 955i | lostre7 | Ζήτηση | 1 | 31-03-2010 12:21 |
Νέο Τriumph Tiger 1050 S.E. | riko46 | Άλλες εταιρίες | 10 | 25-05-2009 03:34 |
New Tiger Se 2009 | KostasGS | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 26-12-2008 13:21 |