|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ....δε μαζεύουν τα λάδια από τους δρόμους!
Ευχαριστώ φίλοι μου!
Πήγα σήμερα το πρωί στην τροχαία Καισαριανής και το δήλωσα. κι απ'ότι μου είπε η αξιωματικός υπηρεσίας έκαναν κι άλλοι μοτοσυκλετιστές δήλωση για το ίδιο πράγμα. θα' θελα να' ξερα πόσοι πέσαμε χθες το απόγευμα στη Μιχαλακοπούλου! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Όταν ήρθε το περιπολικό, δεν έριξε πριονίδι ή άμμο ??? Έχω δει, σε ανάλογες περιπτώσεις ότι, το περιπολικό είχε στο πορτ μπαγκάζ του, τσουβαλάκια με άμμο ... Αλλά .... κι αν δεν είχε κάτι τέτοιο, έστω μερικές κορίνες, δεν έβαλε ??? .
|
|||
|
|||
Νίκο μου τι να σου πω.....
Μάλλον δεν είχε διότι τπ παληκάρι μιλούσε μόνο στο κινητό. Εξάλλου βιαζόμουν γιατί είχα ραντεβού στό ιατρείο, φαντάσου εικόνα, με τα αίματα στα χέρια και το παντελόνι γδαρμένο και μέσα στα λάδια. οταν ξαναπέρασα 2 ώρες αργότερα είχαν ρίξει πριονίδι κι είχε σχεδόν στεγνώσει |
|
|||
|
|||
περαστικα φιλε...
τι να πω ρε π******! αυτος που τα ριξε επρεπε να νοιαστει,αλλα που! |
|
|||
|
|||
αυτός που τα έριξε πιθανό να μην το κατάλαβε κιόλας
|
|
|||
|
|||
για να ριξεις τοσο λαδι ,δυσκολο να μην το καταλαβεις!
|
|
|||
|
|||
Τώρα που το σκέφτομαι, όπως ήταν απλωμένα τα λάδια στο δρόμο, είναι πολύ πιθανόν να έφυγαν από αστικό λεωφορείο όπως πήρε τη στροφή από Β. Αλεξάνδρου στη Μιχαλακοπούλου. Δεν έχει σημασία, πέσαμε αρκετοί....
|
|
|||
|
|||
Περαστικά Γιάννη, να είναι το τελευταίο. Τα λάδια και τα πετρέλεα είναι ο Νο1 φόβος μου με τη μηχανή. Όταν ήμουν 15 ετών, με ένα Honda z50, έπεσα πατώντας πετρέλαια και εκεί κατάλαβα ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν προλαβαίνεις ούτε να αντιδράσεις.
Μακριά απ όλους!!! |
|
|||
|
|||
Γιάννη περαστικά σου και εύχομαι να είναι το τελευταίο.
Το πιο συνηθισμένο είναι το πετρέλαιο εχω πέσει και εγώ από πετρέλαια.Με την ευκαιρία θα ήθελα να πω αν συμβεί σε κάποιον κάτι τέτοιο θα πρέπει οπωσδήποτε την ώρα που θα σέρνεται στον δρόμο το μυαλό του να είναι εκείνη την στιγμή πως θα απομακρυνθεί όσο το δυνατόν το συντομότερο απο το οδόστρωμα.Το πιθανότερο όπως γλύστρισες εσύ να έχει γλυστρίσει και κάποιος άλλος ....οπότε καταλαβαίνετε. |
|
|||
|
|||
Τώρα το 'δα ρε φίλε ... περαστικά και ούτε μύγα στο κράνος σου στο εξής. Δόξα τω Θεό, που ήταν μέχρι εκεί.
Η αδιαφορία μας σπάει κόκαλα, γίναμε απάνθρωποι. Όσο για την περίπτωση αποζημίωσης απ' το Δήμο, που θα ήταν και αυτονόητη, ας ανοίξουμε θέμα στα ανέκδοτα ... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
.....στο δρόμο, γυρίζοντας την Ελλάδα. | fmargaritis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 27 | 04-07-2011 01:01 |
Κι όμως υπάρχουν αυτοί οι Νόμοι... | Gazi | Χρήσιμα | 11 | 07-01-2011 15:19 |
Ταυρομαχίες στους δρόμους της Πορτογαλίας | pirate | Αστεία Video | 6 | 19-11-2010 11:20 |
Το χόμπι μας | gandreas | Διάφορα | 31 | 16-03-2010 11:45 |
Ο ταχυδρόμος!!!! | arisxios | Ανέκδοτα | 6 | 28-10-2009 19:02 |