|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έξυπνη ήλεκτρονικη ανάρτηση Ohlins για το gs..
Απόσπασμα:
Thank U Pasqual !!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τι έκανες Τέο έβαλες wilbers.,.,.,,?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ποτέ;;;; Δεν απαιτείται επισκευή των αμορτισέρ, ποτέ; Μακάρι να είναι έτσι, αλλά λογικά δεν μου "κάθεται".... Κάποια στιγμή θα θέλουν τσιμούχες, λάδια κλπ. Μακάρι να κάνω λ΄θος, μιας κι εμένα τέτοιες φοράει |
|
|||
|
|||
Λέω για την άνοιξη...
Θα έχω ρεπορτάζ μόλις τις βάλω... |
|
|||
|
|||
καταστάλαξες σε αυτές σήμερα πήρα τηλ., και μου είπαν μόνο για την πίσω.,., 480ε το ελατήριο και 120 τα περαστικά,.,.,., μπορεί να σε προλάβω., λες να κάνουμε κανα ομαδικό μπας και μας κατεβάσει τίποτες.,.,., αν αλλάξουμε έστω 3-4 άτομα .,.,.μπορούμε να τον παίξουμε στην τιμή.,.,.,.,λιγουλάκι.,., λέω τώρα.,.,., |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτο λεγεται συντηρηση και οχι επισκευη.. Στα 100,000 χλμ εκανα στις δικες μου μαμα WP(1200 του 2004) με κοστος 200 ευρω περιπου! Τα δε ελατηρια μετρηθηκαν και ηταν σα να μην ειχαν δουλεψει ποτε! Καλου κακου περαστε ενας με 2011 μοντελο απο τον Τασουλη να δει αν δεχονται συντηρηση-αν ανοιγουν κοινως- αυτες οι περιβοητες WΡ που τοποθετουνται σημερα στα 1200αρια!! |
|
|||
|
|||
Εγώ θα έλεγα να το κοιτάξουμε...
Πολλά 8αρια με ESA, αρχίζουν να φτάνουν σε ικανό αριθμό χιλιομέτρων, ώστε να δουν αλλαγή ανάρτησης και η Wilbers είναι 1 καλή λύση. Ισως να ενδιαφέρει αρκετούς τελικά... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μάλιστα! Τώρα μιλάμε... Θα περάσω από τον Τασούλη και θα σας ενημερώσω από Δευτέρα. Και να είναι "κλειστές", σίγουρα θα τις φτιάχνει στη Ραγκαβή στου Γκύζη, το γνωστό αναρτησάδικο -του οποίο δε συγκρατώ το όνομα, παρά τις 3 επισκευές σε που έχω κάνει στα παλιά μου Αφρικα. |
|
|||
|
|||
100% τις επισκευάζει το συγκεκριμένο μαγαζί που αναφέρεις forester είναι το kshock
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελατηρια για Ohlins αναρτησεις | afias | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 29-08-2011 17:13 |
Συμβουλές για ηλεκτρονικές συναλλαγές με ασφάλεια | fotis1 | Χρήσιμα | 3 | 09-06-2011 15:49 |
Έξυπνο τρέϊλερ για μεταφορά μηχανής | rnem | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 25-05-2011 17:20 |
Ηλεκτρονική σήμανση για όλα τα κατοικίδια | MARK | Ελλάδα | 9 | 01-04-2011 09:13 |
Έξυπνα ηλεκτρικά ? | Carduelis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 29-12-2009 00:38 |