|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μήπως έχετε δει αυτό το βίντεο αν όχι αξίζει τον κόπο.
Απόσπασμα:
Πάντα ήμουν κατά στην αιχμαλωσία των ζώων και για αυτό δεν έχω τίποτα .
Πόσο μάλλον σε συνθήκες όπως το βίντεο . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλά το βίντεο δεν εστιάζει εκεί. Μας δείχνει πως όλοι μας, έχουμε δικαίωμα στη ζωή και στην αγάπη, κι όχι στη περιθωριοποίηση. Το παιδάκι με το τεχνητό πόδι - κινητικά προβλήματα - περιθωριοποίηση, μοιράζεται την αγάπη του με το κουταβάκι που αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα. Ο ένας βρίσκει τον άλλον, τόσο ιδανικό, μέσα σ' έναν κόσμο που τους αππορίπτει επειδή ξεχωρίζουν. Πρόσεξες τα σκληρά λόγια του μαγαζάτορα "τι να το κάνεις, είναι άχρηστο ..." Κι όμως, δεν ήταν, τελικά ... |
|
|||
|
|||
..... πολύ καλό ....
|
|
|||
|
|||
Απλά σεβασμό σε αυτούς που δίνουν την ψυχή τους καθημερινά να μη μας λείψει τίποτα.
Τους γονείς μας. |
|
|||
|
|||
Ακόμη ένα πολύ καλό! Μικρές χαρές, μικρές, και πολύτιμες ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και εγώ μαζί σου .
Απλά το έθεσα με τη γενική έννοια του όρου αιχμαλωσία και συμπεριφορά . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ένα πολύ καλό παράδειγμα για να μάθουμε να εκτιμάμε το οτιδήποτε είναι αυτό που μας περιβάλλει και να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή της ζωής μας .
|
|
|||
|
|||
ρε παιδια καντε τον κοπο να δειτε το pet shop.ταινια μικρου μηκουσ
|
|
|||
|
|||
Εχπληχτικό, αν και το έχω ξαναδεί!
Βοηθάει να είμαστε υπομονετικοί με τους ανθρώπους και πριν βιαστούμε να κρίνουμε ή να επιπλήξουμε κάποιον, να μη ξεχνάμε ποτέ πως περάσαμε κι εμείς από τα ίδια μονοπάτια... |
|
|||
|
|||
Και γω τωρα μολις το ειδα και βουρκωσα.Μετανοιωνω για τις φορες που φωναζω στη γιαγια μου και χανω την υπομονη μου.Ολες οι παροιμιες μας ειναι αληθειες.Εκει που εισαι ημουνα και δω που ειμαι θα ρθεις λενε,ας κανουμε λοιπον λιγο πισω εμεις οι νεοι γιατι διχως να το θελουμε και διχως να το καταλαβαινουμε τους πληγωνουμε και απαιτουμε την ανοχη τους.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Όποιος νομίζει ότι έχει κότσια ας δει αυτό.... | frits | Διάφορα | 31 | 07-12-2010 19:09 |
Δείτε το απολαυστικό αυτό βίντεο | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 18-03-2010 10:12 |
Goldwing όπως δεν την έχετε δει ποτέ! | gemara | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 23 | 29-11-2009 10:35 |
Μήπως έχετε αυτα τα αυτοκινητα; | georgekostas | Επικαιρότητα | 5 | 23-10-2009 21:38 |
Πως να κοιμήσετε το μωρό σας αν έχετε Linux!! | Alext | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 07-09-2009 22:50 |