|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΑΕΡΑ
όταν φυσά και κρατιόμαστε από το τιμόνι πολές φορές προκαλούμε άθελα μας μετατόπιση της μοτοσικλέτας ή και κούνηματα στο, για δοκίμασε να σφίξεις τους προσαγωγούς σου και να χαλαρώσεις τα χέρια σου στο τιμόνι....
Αν συνεχίσης να αισθάνεσαι το ίδιο τότε κοιρτάς και τα υπόλοιπα |
|
|||
|
|||
το ρουλεμαν του πισω τροχου με την σταθεροτητα στον αερα...
|
|
|||
|
|||
Άμα κατάλαβες την πιθανή σχέση της βαλίτσας στο πίσω μέρος της μηχανής με το κούνημα του μπροστινού, τότε θα καταλάβεις και το άλλο που σου λέει ο συνάδερφος...
|
|
|||
|
|||
Μια χαρά έχει σχέση.
Όμως το πιθανότερο και το πιο παραγνωρισμένο είναι η σχέση του κουνήματος με τις χούφτες και με τα αντίβαρα. Το σίγουρο και το ξαναλέω είναι ότι ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ δεν δικαιολογείται να φοβάται να πάει πάνω από 160 με την GS λόγο αστάθειας. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και είναι κάποιο πρόβλημα (πιθανά προβληματάκι). Προχτές ακριβώς λόγω σταθερότητας η μηχανή... διόρθωσε και μια δική μου κοτσάνα (με 180 εκείνη την ώρα). Αυτό πάει και στο thread "να γιατί BMW" (GS). |
|
|||
|
|||
Τα ελαστικά σου τα κοίταξες σε τι κατάσταση βρίσκονται??
|
|
|||
|
|||
ρε παιδια μην τρελαθουμε...
αν το μηχανακι εχει προβλημα απο λαστιχα , ζυγοσταθμιση κλπ θα το κανει ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ......... αν το κανει μονο οταν εχει αερα ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ..... προταση μου . φιλε σκιψε λιγο μπροστα να ερθει το τιμονι κοντα σου πιθανων να εισαι με τεντομενα τα χερια και να μεταφερεισ την ταλαντοση του σωματος σου στο τιμονι. οι αγκωνες σου να κανουν γωνια και να κοιταζουν τον δρομο. τα χερια σου να ειναι σαν να εχεισ παθει κουλαμαρα και δεν μπορουν να σφικτουν να κρεμανε απο το βαρος τους προς τα κατω. τα ποδια σου να σφιγουν το ρεζερβουαρ και απο την μεση και πανω να εισαι χαλαρος. αν εισαι ψιλος τοτε σκιψε περισοτερο πισο απο το φερινκ να μην σου κανει ταλαντοσεις ο αερας στο σωμα. αν ο αερας ειναι δηνατος να εισαι με μια ταχητιτα κατω η το γκαζι να ειναι στην ρωπη του να δινει παντα μια ελαφρα ωθηση στην μηχανη. ωπος μας ελεγαν στο css το επανω μεροσ τηε αλισιδας(εαν ειχες αλισιδα ) να ειναι παντα τεντομενο . που σιμενει οτι εχεις την μοτο στην ροπη της και οχι κρεμασμενη. ανοιγωντας το γκαζι δηλαδη η μοτο να μπορει να επιταχηνη. |
|
|||
|
|||
Γιατί δεν παίρνεις ένα φιλαράκι με άλλη μηχανή, ίδιου τύπου το ιδανικότερο, για να δεις συμπεριφορές?...
|
|
|||
|
|||
Μπορεί να μην έχει τόσες μηχανές των 18000 στον Πειραιά όσες στην Πολιτεία.
Πλάκα φυσικά κάνω (εξάλλου -Πειραιά- γύρω γύρω από το σπίτι μου έχω δει παρκαρισμένες τουλάχιστον τρεις μόνιμα και τουλάχιστον ένα ακόμα μέλος του forum), σωστή η πρόταση (όπως και να πάρει αυτήν τη μηχανή ο άλλος). |
|
|||
|
|||
Θα βγει και εκεί, στο τιμόνι.
|
|
|||
|
|||
Να πω κι εγώ το κοντό μου! αν κι έχω το μονοκύλινδρο, κάποια στιγμή που κουνούσε, ήθελε ουσιαστικά "ρεγουλάρισμα" το ρουλεμάν τιμονιού. Οι Γερμανοί βάζουν κάποιο υλικό που με τον καιρό σφίγγει. Το χαλαρώσαμε κι όλα καλά!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΤOURATECH | tasosbob | Ζήτηση | 0 | 22-09-2010 22:14 |
WUNDERLICH ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΕΡΑ R 1200 GS - ADV | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 30-07-2010 12:00 |
Power-Ansaugrohr GS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΕΡΑ | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 10-06-2010 14:11 |
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ | saitman | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 01-04-2010 18:40 |
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΣΕ 1200GS | vassilis riz | Γενικά - Αναβάτης | 14 | 05-02-2010 20:51 |