|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αντλία βενζίνης GS1150
Ωχ! Τώρα είδα ότι ο φίλος είναι Θεσσαλονίκη...
|
|
|||
|
|||
Λοξός δρόμος γωνίας 45 μοιρών αρχής γενόμενις από Εγνατία 1 Θεσσαλονίκη παλαιός δρόμος γεμάτος από καταστήματα ανταλλακτικών πάσης φύσεως και χώρας προελεύσεως
|
|
|||
|
|||
Αν μπορώ να κάνω κάτι πολύ ευχαρίστως. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις να την πάρεις παραμάσχαλα και να κάνεις μια βόλτα σε μαγαζιά ανταλλακτικών ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ και σίγουρα θα βρεις.
Αν πάλι δεν βρεις, κάτι θα κάνουμε για σένα. |
|
|||
|
|||
Μάλλον λίαν συντόμως θα προχωρήσω και εγώ στην συγκεκριμένη ¨πατέντα" της αντλίας βενζίνης από αυτοκίνητο. Από το μηχανάκι ακούγεται ένα συνεχόμενο βζζζζζζζ (ελπίζω να καταλάβατε το θόρυβο που εννοώ)και από ότι κατάλαβα ,διαβάζοντας και άλλα σχετικά post από το forum, μάλλον πρόκειται για αντλία βενζίνης...Βέβαια το μηχανάκι δουλέυει κανονικά, χωρίς σκορτσαρίσματα,διακοπές κτλ. Ελπίζω, μόνο, να μην μου μείνει πουθενά την επόμενη εβδομάδα, μέχρι να ανοίξει ο μάστορας (από 1η Σεπτέμβρη). Κάπου διάβασα ότι μέχρι να παραδώσει τελείως το πνέυμα της η αντλία μπορεί να περάσει και αρκετός καιρός, δεν ξέρω αν ισχύει...
|
|
|||
|
|||
Ναι μπορει να αντεξει πολυ καιρο η αντλια.
Απλα την πηραν τα χρονια. Και την καινουρια να βαλεις καποια στιγμη θα κανει και αυτη θορυβο, αλλα οχι κατι ανησυχητικο. Απλα με τη καινουρια αντλια να βαλεις και καινουρια σιτα, που βρισκεις γνησια μονο στην bmw ( εχει τσιμπημενη τιμουλα ). |
|
|||
|
|||
Ναι, το διάβασα για τη σίτα και το έχω στα υπ΄όψιν. Από ότι είδα πιο πάνω κοστίζει όσο κοστίζει η after market αντλία, αλλά ακόμα και έτσι η διαφορά σε σχέση με την εργοστασιακή αντλία είναι χαοτική.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αφού ο Θεός έδωσε το διαδίκτυο για να μοιραζόμαστε γνώσεις γιατί τέτοιες μαζοχιστικές τάσεις; Η περιβόητη σίτα είναι μια έξτρα προστασία (σημαντική) για τις ακαθαρσίες κ τα σκουπιδάκια συγκεκριμένου μεγέθους. Προτεινόμενη λύση: -Παίρνουμε την παλιά (αν δεν είναι σκισμένη) κ με ένα πλύσιμο με νεράκι απορρυπαντικό κ φύσημα με αέρα την προσαρμόζουμε ή -Παίρνοντας την καινούργια aftrmarket αντλία ζητάμε ή την δικιά της ή μια άλλη σίτα κ την προσαρμόζουμε. Ευχαριστώ για το χρόνο κ την προσοχή σας. Πάντα με τις ευλογίες του Θεού |
|
|||
|
|||
Άλλη μία πολύ χρήσιμη πληροφορία
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οποτε το αγοραζεις και τελειωνεις για την επομενη 5ετια τουλαχιστον. Επιμενω γιατι μου στοιχησε σε χρημα που θα μπορουσα να παω να μου βαλουν μαμα σε μηχανικο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ότι επιθυμείς. Οι μηχανές μας στα περισσότερα χρησιμοποιούν Bosch k VDO οποτε κ η aftermarket που φορέσαμε στο κολλητό μου είναι Bosch με τη σιτούλα της. Η μαμά σίτα ήταν σε τραγική κατάσταση αλλά ήταν το ίδιο ψιλή κ η καινούργια. Συνήθως από τη σίτα την παθαίνουμε όλοι διότι το υλικό είναι πλαστικό κ μετά από χρόνια μέσα στη βενζίνη κ το νεράκι εεε κάπου τα "φτύνουν". Μια καλή πατέντα θα ήταν να την τυλίξουμε την αντλία με σιδερένια σίτα πολύ ψιλή οπότε κ να αποφεύγεται η φθορά της. |
|
|