|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσφορά της Moto Adventures για τα Compact Training (Μάρτιος & Μάιος 2009)
Απόσπασμα:
Πριν παρακολουθησω τα σεμινάρια της Moto Adventures νόμισα οτι είχα κάποια άποψη περί οδήγησης κ.λ.π. αλλά οπως είπα απλά νόμιζα... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προσφορά της Moto Adventures για τα Compact Training (Μάρτιος & Μάιος 2009)
Ψηνομαι για Μαιο.Ξερετε τι απαιτησεις τεχνικες υπαρχουν για τη συμμετοχη?(δερματινη φορμα?)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τωρα στα σοβαρα χρειαζεσαι κρανος,μπουφαν,παντελονι,μποτες,γαντια. κατα προτιμηση ο εξοπλισμος να ειναι καλοκαιρινος γιατι με τις ασκησεις και την ολη διαδικασια λιωνεις ...λιγο απο τον ιδρωτα! |
|
|||
|
|||
Αν δεν κάνω λάθος 130 κανονικά και 90 με την προσφορά!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ντεν κανω σουζες καρντια μου... |
|
|||
|
|||
μην ανησυχεις!μετα τα μαθηματα θα κανεις κι απ αυτο!
|
|
|||
|
|||
Θέλω και εγώ να λάβω μέρος στο Compact Training. Θέλω όμως να ρωτήσω αν χρειάζεται ειδική εξάρτηση και πιο συγκεκριμένα έχω μπότες, jacket δεν έχω παντελόνι (νοικιάζουν εκεί ή να πάω να αγοράσω?). Αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει για να συμπληρώσω την αίτηση συμμετοχής.
|
|
|||
|
|||
Παιδιά εντάξειβρήκα στα στοιχεία επικοινωνίας με την Moto adventures (λίγο ψάξιμο ήθελε) και θα επικοινωνήσω μαζί τους αύριο να δώ μήπως προλαβαίνω να έρθω και εγώ το Σάββατο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νοικιάζεις και από εκεί ότι δεν έχεις... Επικοινώνησε όμως για να δηλώσεις συμμετοχή, αν υπάρχει πρόβλημα ρώτησε μήπως μπορείς να πας στην θέση μου που είχα δηλώσει αρχικά αλλά μάλλον δεν θα μπορέσω τελικά για 9 Μαίου!!! |
|
|||
|
|||
Θα επικοινωνήσω μαζί τους, thanks για την ενημέρωση και για την προσφορά
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum. | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 169 | 11-06-2009 15:43 |
Το GS forum εκπαιδεύεται στη Moto Adventures !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | GS Forum - Road & Enduro Training | 10 | 21-05-2009 04:16 |
Moto Adventures Day 1. Meeting - Tour - Show! | SpanosNikos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 120 | 20-05-2009 02:54 |
τα νέα μοντέλα της bmw για το 2009 | GS_maniac | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 23-01-2009 20:25 |