|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νέα δίωξη για Μαρινάκη!
Έτσι λένε τα δικά σας βιβλία "ιστορίας".
Τα δικά μας λένε τα αντίθετα. Των άλλων πάλι λένε άλλη εκδοχή από αυτή που λέμε και οι δυο (αν και ομολογουμένως οι άλλοι "σχεδόν μεγάλοι" πάλι με τον ΟΣΦΠ τα έχουν πρώτα και μετά με εσάς... ακριβώς όπως αντιστοιχεί στις θέσεις μας στα στατιστικά - λογικό). |
|
|||
|
|||
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Καποιοι κονομάνε στην πλάτη σας, είναι απατεώνες και κακοποιοί και εσεις τσακώνεστε ποιος την έχει μεγαλύτερη. Και μετά σας φταίει το κράτος. Πραγματικά απίστευτο το 2011. |
|
|||
|
|||
Παρεξηγείς φίλε μου και μάλλον απλοποιείς.
Πολλοί από εμάς (εγώ πχ.) ασχολούμαστε με αυτά ακριβώς για να "ξεχνιόμαστε" από το... άλλο σεξ. Πολλοί από εμάς επίσης (πάλι εγώ πχ.), είναι αρκετά ενεργοί σχετικά με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Έχε επίσης υπόψη ότι και το ποδόσφαιρο δίνει μια καλή εικόνα και της πολιτικής κατάστασης. Πως δρα και αντιδρά ο κόσμος, ποιοι διοικούν, ποιοι αντιδρούν, πότε γίνονται πράγματα, πότε παγώνουν πράγματα. Όλα αυτά λένε πολλά και για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ κατάσταση της χώρας αν ξέρεις φυσικά να τα διακρίνεις. Το ποδόσφαιρο είναι το όπιο του λαού. Προσωπικά δεν το ρουφάω ώστε να ζαβλακωθώ μόνο καμιά τζούρα για... κεφάλι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΔΕΝ είμαι ούτε ήμουν ποτέ οπαδός... γι' αυτό και δεν πήρα ποτέ και τις παλιο-φυλλάδες τους...
Απλώς είπα ότι τα πέτσινα του Γαύρου είναι πολλάκις περισσότερα από του Βάζελου... Δεν το 'πιασες... |
|
|||
|
|||
Αλλά ντ' άλλα... της Παρασκευής το γάλα... άλλα διαβάζουμε... κι άλλα καταλαβαίνουμε...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εχουμε φτασει σε σημειο,που δεν πρεπει να μας ενδιαφερει ποιο ειναι περισσοτερο πετσινο ........
αυτα που λεγαμε στα καφενεια αποδειχτηκαν .....αν δεν εχεις τον ΜΠΕΟ σου και την μπαρτσελωνα να φερεις στο πρωταθλημα,δεν παιρνεις... περσι τον ειχε ο μαρινακης και προπερσι ο πατερας...... εχουν και οι δυο την ιδια ευθυνη,που αφηνουν τα λαμογια(μπεο-τσακογιαννη και τους υπολοιπους νονους της νυχτας),να εκμεταλευονται ολοκληρο πρωταθλημα.... μακαρι να πανε φυλακη οσοι βρεθουν μπλεγμενοι..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτο τονισα απο την αρχη του θεματος.....δεν ειναι οπαδικο το θεμα,αλλα θα πρεπει να το δουμε σφαιρικα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μακάρι.... αλλά δεν το βλέπω... στο Ελλαδιστάν είμαστε...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κι όμως η κατάσταση θα αλλάξει, αναγκαστικά όπως σε πολλά άλλα... απλά πρέπει να περάσουμε και από αυτό το στάδιο, πρώτα θα "ξύσουμε" πάτο και μετά θα ανακάμψουμε (και στο ποδόσφαιρο)... κάποτε έπαιρνες τα παιχνίδια με τα κουμπούρια, τώρα με τα κινητά.... από εδώ και στο εξής αυτά τελειώνουν.... |
|
|||
|
|||
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι θέλουμε πολλά χρόνια και προσπάθεια να φτάσουμε έστω τους Τούρκους. Πολύ πιο μπροστά από μας ΚΑΙ σε αυτόν τον τομέα. Αν ήταν στην Τουρκία θα σου έλεγα εγώ που θα ήταν ο μαρινάκης τώρα...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποινική δίωξη στον σούπερ-χάκερ | yannis | Επικαιρότητα | 8 | 09-06-2011 12:47 |
Νέα ζελατίνα για 1150 GS | D_Artagian | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 63 | 18-12-2010 09:21 |
Νέα διάκριση για τον Κ. Γαβρά | skippybi | Πολιτισμός | 4 | 29-04-2009 02:10 |
Νέα σελίδα για την ΟΒΕΛΠΑ | KostasGS | Απαραίτητα έγγραφα | 2 | 07-01-2009 16:25 |