|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αθήνα - Β. Εύβοια - Αθήνα απο χώμα....
"συγκάτοικε" μου εφτιαξες την μέρα...
να 'σαι καλά το βραδάκι και απο εμενα φωτό |
|
|||
|
|||
Μπράβο φίλε Δαναέ!!Είσαι η ψυχή της παρέας ρε φίλε..Παντού και πάντα παρόν! Κινείς με απίστευτη άνεση το hp2 και καταπίνεις τα πάντα..Μαζί σου και με την υπόλοιπη παρέα εννοείτε είμαι μέσα για τα χειρότερα! Ο Τάκης και ο Βασίλης εξαιρετικοί και υπομονετικοί με τα κουλάδια..Μεγάλα τιμόνια και μεταδοτικοί μέχρι αηδίας,ο Γιώργος ήρεμη δύναμη το κάνει ότι θέλει το adv και τα χλμ του στο χώμα δεν κρύβονται,ο Στρατής πες του πως και τι και θα το κάνει ακριβώς(μόνο που υπολειτουργεί μετά τις 21.00 εως τις 23.00) και κατά την νύχτα κοιμηθήκαμε με βάρδιες,την Πολυτίμη είναι να την ''ζηλεύουν'' πολλοί απο εμάς σαν τιμόνι αλλά και σαν παρέα..Το δέσιμο της παραπάνω παρέας απίστευτο! γέλιο και γέλιο..Τι γέλιο ρίξαμε αυτό το Σαββατόβραδο? Όσο για την επιστροφή,είσαι πολύ μάχημος φιλαράκι και το χάρηκα πολύ και πού είσαι? Δεν πάμε μόνο στο βουνό με παρέα αλλά και στην άσφαλτο!!
Last edited by BillyGS; 29-05-2012 at 10:28. |
|
|||
|
|||
μπραβο παιδια παντα τετοια... την Κυριακη κατα τις 3.30 πρεπει να ειδα τους δυο απο εσας ο ενας ηταν με το HP2. Σας ειδα κοντα στην Αγια Αννα.
και παλι μπραβο για το φωτορεπορταζ |
|
|||
|
|||
Απολαυστικότατοι και ξεσηκωτικοί!!!
|
|
|||
|
|||
ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΡΑΓΜΑ...!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Αναμένω με αγωνία φωτορεπορτάζ από ...Δρυμώνα |
|
|||
|
|||
μπραβο παιδια ωραι βολτα κανατε
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπραβο σας..πολυ ωραια βολτα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Phoenix σταμάτησες λόγω βροχής και δεν είχαμε χρόνο λόγω υποχρεώσεων εγώ αλλά και ο Δαναός για αυτό και συνεχίσαμε.. Άσε που στο βρεγμένο δεν μπορούσαμε να σε ακολουθήσουμε με τα χωμάτινα!! πάντως που ξεκίνησες μαζί μας για Χαλκίδα!! |
|
|