|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βόλτα στον Άγιο Μερκούριο
Απόσπασμα:
Δεν δινεις καμια πληροφορια-στιγμα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάποια στιγμή θα βρείς μια οδό κερκίνης, κίρκης κάπως έτσι, θα δείς και ταμπέλα που λέει πρός λίμνη. Η δεύτερη είναι από την μεριά που είναι η ΕΟ και πάς μόνο από χώμα, εάν ανέβεις κοντά στις κεραίες θα την βλέπεις από επάνω. Προσοχή στα τσοπανόσκυλα που δεν μασάνε τίποτα εάν πάς στην άλλη λίμνη από την ΕΟ |
|
|||
|
|||
Μαλλον θα ειμαι στην παρεα.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
θα θελα πολύ να είμαι και εγώ...ειδικά αύριο που θα πίνετε καφέ διπλα στο σπίτι μου...αλλα έχω κανονίσει από μέρες για αύριο μια μονοήμερη αίγινα με την μηχανή...και θα φάω σίγουρα παντόφλα από την κοπελια μου αν αλλάξω τα σχέδια τελευταία στιγμή
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατί δεν φοράς το κράνος σου , δεν ξέρεις ότι μπορεί να χτυπήσεις ;
οκ θα τύχη αλλά φορά |
|
|||
|
|||
Μεσα και εγω
|
|
|||
|
|||
10 τελικά θα ξεκινήσετε?
Υπάρχει κανένα δανεικό κράνος (το κατάστρεψα το 2ο) σε μικρό νούμερο? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μέσα στον Διαστημικό Σταθμό | syan | Διάφορα | 12 | 25-03-2009 08:16 |
Αλλαγή ελαστικού, στον δρόμο. | kostas_366 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 10-03-2009 21:11 |
Περαστικά στον PortoLeone | GS_maniac | Κοινωνική ευαισθησία | 36 | 09-01-2009 23:40 |
Τί περιμένω από τον Άγιο Βασίλη.... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-12-2008 15:57 |
Επιδιόρθωση στον Internet Explorer | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 20-12-2008 14:04 |