|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πως να αγοράζετε καυσόξυλα χωρίς να σας κλέβουν
Απόσπασμα:
Δυστυχώς,έχεις δίκιο Προς το παρόν, δεν αξίζει να πάω μόνο για ξύλα ένα , δύο, τρία ταξίδια και να φέρω. Όταν γίνει αυτό που λες- γιατί θα γίνει- θα πηγαίνω κι εγώ στο χωριό μου να κόβω. Ή θα την κάνω τελείως από την Αθήνα και τέλος η μεμψιμοιρία και το κυνήγι του €. Πότε θα πάρω την απόφαση είναι το θέμα.... |
|
|||
|
|||
Εάν σε παίρνει ηλικιακά και οικογενειακά κάντην, μην το σκέφτεσαι
|
|
|||
|
|||
Τελικά ήρθες στα λόγια μου από μόνος σου. Και ας διαφωνούσες. Συμφέρει η αγορά με τον όγκο, για να μπορείς να παίρνεις "βαριά" κούτσουρα για καλύτερη καύση.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάπου κάνεις λάθος! Νομίζεις ότι οι ξυλάδες είναι κουτοί? Μέρες πολλές πριν την εφαρμογή της διάταξης, μετρούσαν όγκους και ζύγιζαν κι έκαναν σωστές αναγωγές. Όσο κι αν το έψαξα, κανείς τους δεν είχε λάθος στον υπολογισμό. Όσο πουλούσαν, πουλάνε Το θέμα είναι ότι με τον όγκο το κλέψιμο μπορεί να πάει σύννεφο (με τα κενά ) και κυρίως ότι θα ακριβύνει το ξύλο μόνο και μόνο από τη διαδικασία. Θα χρειαστούν έξτρα μεροκάματα! Ασφαλώς και δεν ήρθα στα λόγια σου Απλώς θέλει λίγο γνώση (ποιο είναι κατάλληλο ξύλο για καύση) και λίγο - ψάξιμο και προσοχή. Εγώ θα συνεχίσω να συναλάσσομαι με όσους κάνουν συμφωνία με το κιλό. Κι ας γράφουν στην απόδειξη κυβικά, δε με νοιάζει. Last edited by forester; 15-01-2013 at 15:53. |
|
|||
|
|||
Βρε Θόδωρα,
πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν σε κλέβουν στο ζύγι ; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και εγώ απορώ, όταν παράγγελνα 1 τόνο πεύκο μου έφεραν ένα φορτηγάκι γεμάτο και όταν τους ρώτησα που ξέρω ότι είναι σωστό το μέτρημα μου είπαν ότι μια καρότσα παίρνει ακριβώς ένα τόνο. Όλα καλά λοιπόν τους έχω εμπιστοσύνη, όταν μετά από λίγους μήνες πήρα 1 τόνο διάφορα ξύλα μου έφεραν πάλι μια καρότσα γεμάτη, αλλά τα ξύλα την δεύτερη φορά ήταν από την φύση τους ποιο βαριά, Τα συμπεράσματα δικά σας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ανεβαίνω στη ζυγαριά Και ξέρω πόσα κιλά είμαι |
|
|