|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το ρεζερβουαρ γουργουριζει
Εχω φιλτρο λες να εχει βουλωσει???
Last edited by panagiotis.farmer; 12-12-2011 at 00:00. |
|
|||
|
|||
Πιθανον...προτεινω αλλαγη φιλτρου πριν μπεις στα βαθια
|
|
|||
|
|||
Θα το κοιταξω Σωκρατη
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ναι........ δε σου κάνει άποψη φίλης.... οι φίλοι σου πάντως ειχαν 4.5.6....9..17...23 πιθανές λύσεις... ...¨όταν οι άντρες συζητούν και διαπραγματεύονται, οι γυναίκες επιλύουν¨ Μ.Θάτσερ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολλα φιλια |
|
|||
|
|||
δοκιμαζεις για αρχη με το φιλτρο(να το αλλαζεις καθε 10 000χλμ !)και μια αλλη που εχω ακουσει ,να ριξεις λιγο λαδακι μεσα στο μοτερ της τρομπας,2-3 σταγονες χωρις να δουλεψει η τρομπα εκτος βενζινης (καηκε επιτοπου )την βαζεις κανονικα στη θεση της ,δεν ξερω αν το γνωριζει και καποιος αλλος απο εδω μεσα ....
|
|
|||
|
|||
φορολογικής άποψης... μην ξεχάσεις να κόψεις αποδείξη για την εργασία επισκευής |
|
|||
|
|||
Παντα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οσο για το λαδι καπου το εχω διαβασει και γω αλλα δεν θυμαμαι που. |
|
|||
|
|||
τελικά τί έκανες με την αντλία βενζίνης;;;
εγώ θα χρειαστώ κάποια στιγμή και άρχισα να ψάχνω, κάθε βοήθεια δεκτή. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι θέλει να πει ο ποιητής όταν βγάζει ένδειξη DWALO? | vaskoukou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 12-03-2011 21:14 |
Όποιος νομίζει ότι έχει κότσια ας δει αυτό.... | frits | Διάφορα | 31 | 07-12-2010 19:09 |
Η Αργεντινή αδειάζει το ΔΝΤ, μιλάει απευθείας με τη Λέσχη των Παρισίων | ckk | Κόσμος | 26 | 18-11-2010 05:20 |
Μπορει να μην ειναι μελος , μπορει να μην τον ξερουμε , αλλα αξιζει συγχαρητηρια!! | sansiro.sugata | Ταξίδια στο εξωτερικό | 18 | 12-04-2010 23:41 |
Τί έχει τελικά η εξάτμιση της μοτοσικλέτας μου και πρέπει να την αλλάξω;!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 35 | 02-09-2009 10:01 |