|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρυθμιση εις ντιζες γκαζιου στις R1200GS/A
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
βλέπεις πουθενά κανένα ενοχλητικό; εγώ όχι αμφότερες πλευρές σου δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίσεις τους δύο κυλίνδρους αν κάτι πρέπει να σε απασχολήσει, είναι αν έχεις βόλτες στην μια πλευρά να σφίξεις ή αν είναι ευχερέστερο να ξεσφίξεις την άλλη, έχοντας κατά νου πως θα πρέπει να έχεις μπόσικα προς τα πάνω και προς τα κάτω, εννοώντας απλά να μην στριμώχνεσαι συνήθως προτιμάς την δεξιά πλευρά, λόγω άνεσης χώρου, γιατί στην τελική τι είναι; δύο ντίζες που θα πρέπει να τραβάνε ταυτόχρονα τους άξονες από τις πεταλούδες έχω μια εντύπωση πως η ρύθμιση στα δεξιά είχε σημασία στα μοντέλα μέχρι το 1996 που χρησιμοποιούσαν όχι τον διακλαδωτή όπως τα κατοπινά, αλλά την γέφυρα με την επιπλέον ντίζα τίποτα απο αυτά εμπεριστατωμένο, απλές σκέψεις |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν και λιγο αργοπορειμενα... δεν πειραζει ομως. Δεν ξεχναω, καλιο αργα παρα ποτε !!! Στην παρακατω φωτογραφια και στο σημειο που δειχνω, ειναι το σημειο που λαμβανει χωρα η ρυθμιση (το ιδιο ακριβως υπαρχει και απο δεξια εννοειται) Εδω φαινονται τα δυο 10ακια ανοικτα γερμανικα κλειδια. Ξεκιναμε πρωτα με το κατω, λασκαροντας το κοντρα παξιμαδι και στην συνεχεια με το επανω κλειδι προβαινουμε στην απαραιτητη ρυθμιση για να το "σηκωσουμε" ή να το "ριξουμε" (γυρνοντας το αριστερα ή δεξια δηλαδη βιδωνοντας το ή ξεβιδωνοντας το) Υ.Γ Εγω, στο θεμα για το ποια πλευρα θα προτιμησω να ρυθμισω ή να επεμβω γενικοτερα, την επιλεγω με βαση τις στροφες του ρελαντι! Τι εννοω; Εμενα η μηχανη μου μεχρι και πριν την ρυθμιση, κρατουσε περιπου 1180 με 1220 (λιγο χαμηλοτερες στροφες απο οτι μου κρατουσε καποτε). Ηθελα να εχω κατι λιγοτερες στροφες παραπανω στο ρελαντι και ετσι επελεξα να "σηκωσω" απο την δεξια πλευρα αυτην την μικρη διαφορα που υπηρχε, και οχι να "ριξω" την αριστερη πλευρα. Τωρα μου κραταει 1210 με 1240 στροφες. Εκει που κρατουσε και παλαιοτερα δηλαδη. Αν πχ εκανα τωρα την ρυθμιση, με αυτες τις στροφες στο ρελαντι που εχω τωρα, τοτε την τυχον διαφορα που θα εβρισκα, μικρη ή μεγαλη, θα την μοιραζα και στις δυο πλευρες. Δηλαδη την πλευρα που θα ηταν σηκωμενη περοσσοτερο θα την εριχνα λιγο, και την πλευρα που θα ηταν χαμηλωτερη θα την ανεβαζα λιγο. Αυτα τα ολιγα... συμπληρωματικα ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νικολα!!!για αλλη μια φορα.......Ζωγράφισες!!!!!! Σε ευχαριστω! |
|
|||
|
|||
:sm4:
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανάκληση μοτοσικλετών BMW R1200GS και R1200GS Adventure | mariosich | Διάφορα | 7 | 06-10-2009 01:57 |
τρίξιμο σε ανοιγμα του γκαζιου | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 25-09-2009 14:46 |
Ανάκληση μοτοσικλετών BMW R1200GS και R1200GS Adventure | mlock | Γενικά - Αναβάτης | 2 | 23-09-2009 15:18 |
Windows 7 στις 22 Οκτωβρίου | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 12 | 14-06-2009 03:29 |
Προσοχή στις στροφές....... | PortoLeone | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 22 | 09-06-2009 14:08 |