|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΑΜΕ ΝΟΡΒΗΓΙΑ
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
γειά σας και καλό ταξιδι να εχεται
Εγώ το σκέφτομαι για του χρόνου.........υπολογίζω για 9500χλμ... αντιγράφω την διαδρομή κάποιων Ισπανών και προγραμματίζεται για 20ημερες. Αν κατάλαβα καλά, οι 2 εβδομάδες νομίζω οτι είναι πολύ λίγες για ένα τόσο μεγάλο ταξίδι....μιλάμε για περίπου 650-700χλμ καθε μέρα,και χωρίς απρόοπτα. Πάντως οπως και ναναι καλό ταξίδι....με το καλό να γυρίσετε με μπόλικες εικόνες... και πολλές πληροφορίες για μας.:sm4: |
|
|||
|
|||
Γεια σου Νοντα χερετισμους απο Κεφαλονια γραψε εντυπωσεις και βαλε καμια φοτο να ταξιδεψουμε και εμεις..........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...σωστόοοοοος ....
|
|||
|
|||
.Οσο για τις ημερες εχω και μια βδομαδα ρεζερβα[/QUOTE] Αναλόγως τι θέλεις να δεις.Το έκανα πέρσι αυτό το ταξίδι και μου πήρε 32 μέρες και περίπου 15000 χλμ για όλα αυτά που ήθελα να κάνω. Σκέφτηκα δηλαδή πως ήθελα να δω όλη την Νορβηγία, πράγμα που έκανα όσο περισσότερο μπορούσα. Μετά βέβαια πήγα Φινλανδία και Σουηδία για μια πιο γρήγορη ματιά... Το μόνο που έχω να σου πω είναι πως θα πάθεις πλάκα... Last edited by panGS; 23-05-2009 at 03:39. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελπίζω να φτάσει η βδομαδούλα |
|
|||
|
|||
Αναλόγως τι θέλεις να δεις.Το έκανα πέρσι αυτό το ταξίδι και μου πήρε 32 μέρες και περίπου 15000 χλμ για όλα αυτά που ήθελα να κάνω. Σκέφτηκα δηλαδή πως ήθελα να δω όλη την Νορβηγία, πράγμα που έκανα όσο περισσότερο μπορούσα. Μετά βέβαια πήγα Φινλανδία και Σουηδία για μια πιο γρήγορη ματιά... Το μόνο που έχω να σου πω είναι πως θα πάθεις πλάκα...[/QUOTE] Μπορεις να μου πεις που εμενες στη Νορβηγια ?καμπινκ-δοματια? Last edited by poke69; 23-05-2009 at 21:19. |
|
|||
|
|||
δεν καταλαβες .μιλαμε για 3 βδομαδες
|
|
|