|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Amsterdam - Η πόλη του ποδηλάτου...
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
....ναι, ξέρουν όλα τα "μουσειακά" εκθέματα της κάθε πόλης ...
|
|||
|
|||
Ειχα βρεθει και γω Αμστερνταμ πριν δυο χρονια και μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση αυτο το πραγμα με τα ποδηλατα.
Επισης ενα αλλο που μου ειχε κανει εντυπωση ηταν οτι πηγαινοντας προς αεροδρομιο με το ταξι, ο ταξιτζης μου ειχε πει οτι καποτε,προκειμενου να περιορισουν την κινηση με τ αμαξια, το κρατος ειχε υποχρεωσει να μπαινουν στ αμαξια εντοπιστες GPS. Μ αυτο τον τροπο για καθε χιλιομετρο που εκανες με τ αμαξι, πληρωνες καποιο φορο. Ακραιο μετρο, αλλα απ οτι μου ειπε ο ταξιτζης ειχε δουλεψει, ωστε να μειωθει η κινηση. |
|
|||
|
|||
Στο Άμστερνταμ είχα πάει πρώτη φορά το 1983 και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα...
και τελευταία φορά το 2007... Είναι μια όμορφη πόλη που θα ενοχλήσει πολλούς σοβαροφανείς... |
|
|||
|
|||
Πανέμορφες φώτο !!!!!
Για να δούμε εμείς τέτοια πράγματα εδώ θα περάσουν ακόμα 20 χρόνια !!!!!! |
|
||||
|
||||
Γιατί η μία αλατιέρα κάνει 5,9€ κ η άλλη 5,99€ ;;;; .
|
|||
|
|||
διαφορα μηκους;;;;;;;;;;;
|
|
||||
|
||||
Σ' ευχαριστώ για την πάσα ..... Και ερωτώ ..... ..μια διαφορά τέτοιου μεγέθους (σε μήκος κ σε πάχος), εκτιμάται ΜΟΝΟ 0.09 € ;;;;;;;;;;;;
|
|||
|
|||
εισαι αρρωστος.......................
|
|
|||
|
|||
μαλλον για τα γραμματα ειναι πιο ακριβη!
το μεγεθος αλλωστε δε μετραει! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τo σεξουαλικό σχόλιο στο blog του κόστισε τη δουλειά του | Alext | Κόσμος | 6 | 23-11-2009 19:53 |
Απεβίωσε η τελευταία επιζήσασα του ναυαγίου του Τιτανικού | wolferin | Διάφορα | 7 | 02-06-2009 01:02 |
Να πωλήσει την κόρη του ήθελε ο πατέρας της πρωταγωνίστριας του «Slumdog Millionaire» | wolferin | Διάφορα | 7 | 22-04-2009 01:14 |