|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αξονας GS 1200 Adv κατα την διαρκεια συγκριτικού!!!
Απόσπασμα:
εγω το γνωριζω αλλη μαλλον τους διαφευγει το που και το πως εγινε |
|
|||
|
|||
Συμφωνω και εγω στο οτι οι φωτογραφιες απο μονες τους δεν λενε πολλα πραγματα. Το παραδειγμα της φερραρι αν και χοντροκομμενο ειναι ευστοχο. Δεν φταιει το αυτοκινητο που ο οδηγος του, το εριξε στον τοιχο!
Οσο αφορα το GS, δεν ειναι ακριβως μοτοσυκλετα εντουρο. Μπορει ο Γερμανος να το παρουσιαζει σαν βασιλια των βουνων και των ερημων αλλα σε ολες τις επισημες εξορμησεις των GS που παρουσιαζονται απο τα μιντια ακολουθει καραβανι με μηχανικους και ανταλλακτικα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να παρεις μια μοτοσυκλετα 1200 κυβικα και να παρεις τα βουνα. Ενα 600αρι καθαροαιμο ειναι μακραν καταλληλοτερο για αυτο το σκοπο. Εμενα δε, το μονομπρατσο μου προκαλει ανασφαλεια ακομη και στην ασφαλτο, ποσο μαλλον στο χωμα. Αντε στα Supersport με κατι μονομπρατσα "γαιδουρια" που εχουν 20 εκατοστα υψος να πω "παει στο καλο", αλλα αυτο το μπρατσακι σε ον-οφ 250 κιλων νομιζω οτι παει γυρευοντας για προβληματα.... Η λυση του Τενερε με αξονα αλλα και "διπλο" ψαλιδι μου φαινεται καταλληλοτερη επιλογη για μοτοσυκλετα της κατηγοριας. |
|
|||
|
|||
Τις μεγαλυτερες ζημιες τις εχω παθει με Japanιζε (yamaha honda)
Aντιθετα (και περιέργως) με τα ευρωπαικα (πολιτικα και αγωνιστικα) τα προβληματα ηταν ελαχιστα εως καθολου |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Περα από το πείραγμα και τις σχετικές απόψεις, οι φώτο με αξονες σε αυτή την κατάσταση δεν είναι ευχάριστο θέαμα, ουτε ευχάριστη < πραγματικότητα> για τους κατόχους ή μη της συγκεκρίμένης μάρκας μοτο με το τελειο μαρκετινγκ! Αντίθετα θα πρέπει με οποιο τρόπο ειναι δυνατόν, να <πιέσουν> την συγκεκριμένη εταιρεία που κοστολογεί ακριβά την ποιότητα που θα έπρεπε να έχουν οι συγκεκριμενες μοτό, να βελτίωσει και να διορθωσει κάποια θέματα που προκαλούν προβλήματα πολλών επιπέδων (οικονομικά, ασφάλειας, πρεστιτζ κλπ) στους μελλοντικούς και τωρινούς κατόχους.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλα θα ηθελα πραγματικα να ηξερα σε τι ποσοστο ειναι αυτες οι ζημιες στα διαφορικα των GS;; Το λεω αυτο γιατι μπορω να σας αραδιασω ενα σωρο γιαπωνεζικα με προβληματα ηλεκτρικα και μηχανικα,τα οποια δεν βγαινουν στην επιφανεια,λες και υπαρχει μια ομερτα Μερικα παραδειγματα GSXR 1000 - 750 K5 και K6 εκοβαν σκελετο,honda cre 250 04-05 χτυπαγαν βαλβιδες και κεφαλες,ολα ομως!!!! honda cbr 400 - 600 apo 88 εως 95 απο ανορθωτες,οπως επισης και τα africa και transalp. Για να μην πω για πιο παλια το RD 350 και το TZR 250 που ειχα,τα οποια μονο πηγαιναν δεν γυρνουσαν |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κυκλοφορουν κατα χιλιαδες...κολιατσου πατησια
αν μου πεις οτι τα v-strom και τα βαραντερο οργωνουν τα βουνα της ελλαδας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κρυβε λογιααααα....
να φανταστεις οτι για τα γιαπωνεζικα δεν μπορεις να βρεις ενα συνεργειο να κανεις την δουλεια σου....δεν χαλανε ρε παιδι μου... πρεπει να πινουμε πολυ στο φορουμ τελευταια.. |
|
|||
|
|||
Θανάση,
ελπιζω ο φιλος σου να ειναι καλα και να την γλυτωσε με οσο το δυνατον μικροτερη ζημια!!! Για τα υπόλοιπα, τεχνικης φυσεως, και αν μπορεσουμε να παραβλεψουμε την γνωμη που εχω για τα GS, εχω να πω τα παρακατω τεχνικα πραγματα.! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εξάλλου, στο εντυπωσιακο βιντεο που ποσταρες (το ατυχημα δεν ειναι λογος/αιτια να μην συνεχισετε να κανετε τετοιες εξορμησεις στο αγνωστο) παρατηρησα -στο 2΄22 - οτι η μοτοσυκλετα δεν κτυπησε καπου αλλα..... ξαφνικα αρχισε να φευγει δεξια κι αριστερα!! Δεν ξερω αν ηταν συνεπεια:
Last edited by GeorgeP; 14-09-2010 at 16:28. |
|
|||
|
|||
εξεταζεται οι συνθηκες που υπεστει η ζημια και οχι τοσο το αποτελεσμα...θα συμφωνησω με καποιον φιλο που ειπε οτι δεν πας για enduro-fan με gs..και δεν πιστευω να δωσατε 19000+ για να κανετε μαμακιες σε βουνα..παειιι και εκει αλλλλα χαααλλααραα....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |
διακοπες κατα το ανοιγμα του γκαζιου... | ace_gln | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 30-03-2010 13:05 |
Πρόβλημα κατά την εκκίνηση. (R 1200 GS) | alx_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 19-02-2010 17:37 |
μαμα εξατμιση απο gs 1200 που θα παρω την δευτερα | L3f | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 06-10-2009 01:44 |
εκπτωσεις στα μετρα κατα του καπνισματος | Alext | Χιούμορ | 13 | 30-06-2009 00:48 |