|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να γιατί θα απεργεί το μετρό στην πόλη σου χαζοπολίτη
Απόσπασμα:
Ναι...............
|
|
|||
|
|||
Το πρόβλημα σε αυτή τη χώρα είναι η "κοντή" μνήμη....
Για πολλά χρόνια οι απεργίες γίνονταν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Οι μισοί σε ρεπό, άδειες και...άρρωστοι και οι υπόλοιποι προσωπικό ασφαλείας. Μόνο το 20% απεργούσαν ενώ το 80% πληρωνόταν κανονικά. Όταν έφτανε η ώρα της διαπραγμάτευσης το πρώτο θέμα ήταν να πληρωθούν οι μέρες απεργίας ! Ρωτήστε για να τα μάθετε από πρώτο χέρι.... σύμφωνα με Τρόικα και κυβερνώντες όλοι θα έχουμε ένα δημόσιο υπάλληλο στον κύκλο μας Έτσι λοιπόν τη πλήρωνε ο εργαζόμενος που δυσκολευόταν αφάνταστα να πάει στη δουλειά του και τα 30 καμάρια έκαναν κατάληψη στις πόρτες να μη βγαινουν έξω λεωφορεία, τρένα, σκουπιδιάρικα κτλ Γράφω κάτι που δεν έχετε ακούσει, διαβάσει ??? Να τιμήσω το δίκιο του εργαζόμενου αλλά όχι έτσι...... Μου θυμίζει το ΚΚΕ που απέλυσε εργαζομένους από Ριζοσπάστη/902 και μετά έκλεινε λιμάνια, βιομηχανίες. Μου θυμίζει το ΚΚΕ που πήρε δωρεάν τη τηλεοπτική συχνότητα πανελλαδικής εμβέλειας στα πλαίσια μια άτυπης ισονομίας και τελικά τη πουλάει μάλλον στον Χατζηνικολάου χωρίς προφανώς να γυρίσει τα χρήματα στο Ελλ Δημόσιο.... Θέλω να καταλήξω στο ότι αν αποφασίζουμε να υποστηρίζουμε μια κατάσταση οφείλουμε, αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, να κοιτάμε από ψηλά και σφαιρικά το θέμα εξετάζοντας όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες... Μέχρι σήμερα, η πολιτική και η καθημερινότητά μας κυριαρχείται από δηλώσεις πυροτεχνήματα με διάρκεια όσο αυτή ενός δελτίου ειδήσεων.... Επιτέλους, ανοίξτε τα μάτια και κάνετε ένα βήμα μπροστά κοιτώντας τα γεγονότα με νέα, πιό αντικειμενική και πιό σύχρονη ματιά... |
|
|||
|
|||
Αττικό μετρό Α.Ε.
Και αντιδρούν στο ενιαίο.. μισθολόγιο. Που ακόμα δεν έχει εφαρμοστεί. Τι χάσαμε? |
|
|||
|
|||
Χάσανε τα κεκτημένα που παράλογα έπαιρναν μέχρι τώρα
|
|
|||
|
|||
Το αισθανόμαστε στο πορτοφόλι μας εδώ και 14 μήνες.
|
|
|||
|
|||
Μιλάμε για τον τροπο απεργίας όχι τον όρο.σκεψου να απεργούν όλα τα νοσοκομεία η όλα τα αεροδρόμια η όλα τα φαρμακεία η.... Για 8 ημέρες
|
|
|||
|
|||
Μα ήταν Α.Ε. εργάζονταν με βάση τον φορέα. Έχω φίλο στην κολ-γκέιτ που παίρνει 5,500ε τον μήνα (φυσικά μαύρα) δηλ μπόνους κάπως έτσι, εκεί τι κάνουμε?
Μα δεν ισχύει ακόμα? Ωχ σόρρυ, δεν είσαι στο μετρό, ξέχασα. |
|
|