|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: delaer BMW
|
|
|||
|
|||
Επαναλαμβάνω λοιπόν
Ζήτησα απο την Motogenesis στην Μιχαλακοπούλου να μου επισκευάσουν ένα μπλοκάρισμα που είχα στην κλειδαριά μιας βαλίτσας και ο μηχανικός τους (Τάσος) μου ζήτησε 250 ευρώ ........ΓΙΑ τους μη γνώστες εχει γινει καταγγελία και στην μαμα εταιρεία...... Anyway......Με λένε Στέλιο Τζιανετόπουλο και συνήθως με βρισκεται στο 6948687054.. |
|
|||
|
|||
Σήμερα αρκετούς,.. μα πολύ αρκετούς μήνες μετά..., ελύθη η παρεξήγηση...απλώς οπως μου ανάφεραν απο το τμήμα πωλήσεων της motogenesis στην Μιχαλακοπούλου οτι τα 250 εουρος που ζήταγε ο μηχανικός ηταν εν αγνοια της εταιρείας και φυσικά δεν είχαν γνώση για αυτό και ουτε ήταν επίσημη κοστολόγηση.
Κατόπιν τούτου ωφείλω να αναφέρω δημοσίως την λήξη των << εχθροπραξιών εκ μέρους μου >> και να αναφέρω πώς απο προχθές ξαναχτίζουμε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.. μεταξύ εμού ..του ιδίου..,και της MOTOGENESIS. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Στέλιο για την παρουσίαση και των "δύο όψεων του νομίσματος"!
|
|
|||
|
|||
με τον Τάσο τι έγινε;
|
|
|||
|
|||
Μερικές φορές, είχα στο μπροστινό φρένο την αίσθηση του ''κούτσουρου'' στιγμιαία μόνο στην αρχή του φρεναρίσματος. Σήμερα αποφάσισα να περάσω από την αντιπροσωπεία ''Βαγιανέλη'' επί της Λεωφ. Αμφιθέας και να τους πώ το πρόβλημα. Η αντίδραση των ανθρώπων, παρά του ότι δεν είχα κλείσει ραντεβού και παρά του ότι ήταν η τελευταία εργάσιμη μέρα τους (ανοίγουν πάλι στις 31.08.2009), ήταν άμεση. Εβαλαν την μηχανή στο service και μου άλλαξαν τα υγρά των φρένων. Σημειωτέον δεν πλήρωσα μία. Αισθάνομαι ότι πρέπει να αναφέρουμε και τα καλά των αντιπροσωπειών και να ευχαριστήσω τα παιδιά Γιώργο και Βασίλη.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μια και είχα ξεχάσει να το αναφέρω
την Αντιπροσωπία στα Χανιά την έχει πάρει και για μηχανές BMW - ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ Ι. ΑΕ 4ο ΧΛΜ. Π.Ε.Ο. ΧΑΝΙΩΝ - ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ - ΝΕΑ ΚΥΔΩΝΙΑ 73100 ΧΑΝΙΑ Τηλέφωνο: 2821023944 bmw-chania@cha.forthnet.gr arisxios διόρθωσε τα στοιχεία σου στην πρώτη σελίδα Last edited by EOD-K9; 19-03-2010 at 09:40. |
|
|