|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: δυναμοκλειδο για τις βίδες
Απόσπασμα:
αν ειναι ευκολο να μου πεις...!!! |
|
|||
|
|||
Ήθελα να πάρω της BETA αλλά πολλά τα λεφτά, πήρα της FORCE, 40 το μικρό και 50κάτι το μεγάλο. Σίγουρα δεν είναι και πρώτη ποιότητα αλλά δεν τα δουλεύω και κάθε μέρα. |
|
|||
|
|||
Έλεγξε τα Norbar. Φτιάχνει σχεδόν αποκλειστικά ροπόκλειδα. Εξαιρετικά. Σκέφτομαι και εγώ να πάρω. Αν προχωρήσω στην αγορά τους θα πάρω μόνο αυτά.
Sent from my iPhone using Tapatalk Last edited by Δήμος; 20-12-2011 at 18:27. |
|
|||
|
|||
Εδω χρειαζεται ομαδικη νομιζω
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να πω την αληθεια οταν εψαξα για δυναμοκλειδο περιπου στα 60nm,στον εμπορο που ρωτησα τυχαια ειχε επαγγελματικες σειρες και μου φανηκαν τσιμπιμενες οι τιμες(γενικα στα εργαλεια δεν τσιγκουνευομαι τα περισωτερα που εχω ειναι makita και dewalt για ερασιτεχνικη χρηση)αυτο ομως μου φανηκε ακριβο χωρις να κανω ερευνα αγορας η να εχω γνωσεις περι δυναμοκλειδων.....ΑΝ ηξερα οτι χρειαζεται σερβις καθε χρονο και οτι μπορει να χασει την ρυθμηση του σιγουρα δεν θα ενοιαζε η τιμη(οχι οτι τα εχω χοντρα)αλλα απο εμπειρια και μονο ξερω,οτι πληρωνεις περνειςΝικολα σευχαριστω για την μικρη πληροφορια αλλα συμαντικη Κωστα νομιζω πως ηταν χρησιμες οι πληροφοριες που μας εδωσε ο Νικος.Τωρα αν καποιος παει να αγορασει ενα δυναμοκλειδο της ταξεως 70-350Nm και δεν του διευκρινισει ο μαγαζατωρας οτι απευθυνεται σε μεγαλητερα οχηματα το συγκεκριμενο δυναμοκλειδο τοτε νομιζω πως ο ασχετος η ο πονηρος ειναι ο μαγαζατωρας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτα πειρα κ εγω...μια χαρα είναι!!!δηλ πρεπει να τα χρησοπληρωσουμε για να πουμε οτι καλα εργαλεια!!!!για την δουλεια π τα θελουμε μια στο τόσο ειναι αψογα και πολυ καλα!!!! |
|
|||
|
|||
Σημειωστε παντως (ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΟΚΛΕΙΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ!) και να μην ξεχνατε, οταν το αποθηκευετε, ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΟΡΤΙΖΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εννοείται!
|
|
|||
|
|||
Τουτος ο τοπος, απο τα "ευκολως εννοουμενα" παει κατα διαολου!!
|
|
|||
|
|||
Άντε να το θέσω πιο σωστά, εννοείται πως πρέπει να ρίχνουμε μια ματιά στις οδηγίες χρήσης.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρία χρόνια φυλάκιση σε επιχειρηματία για οφειλές στο Δημόσιο | GeorgeP | Επικαιρότητα | 21 | 24-11-2011 19:56 |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
Οι δέκα χειρότερες πόλεις για να οδηγείς ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 20 | 29-10-2010 08:12 |
τελεση θειας λειτουργιας στην αγια σοφια | gsmaniac | Κόσμος | 6 | 08-05-2010 14:38 |
Το Facebook ιδρύει ειδικό σώμα για την ασφάλεια των χρηστών | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 15-12-2009 18:00 |