|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το "παράπονο" ενός απολυμένου ...
Απόσπασμα:
Και γιατί να έχουμε ένα Γερμανικό ,Όταν μπορούμε με τα μισά χρήματα να πάρουμε ένα αξιόπιστο Honda άς πούμε. Αυτά να τα γράφεις σε παρακαλώ..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν αντιλέγω.....Εχεις απόλυτο δίκιο......Αρκεί να μην το χρωστάς...Αυτή είναι η ουσία!!!
|
|
|||
|
|||
Μισά λεφτά ο Ιάπων; Μμμμ, χλωμό ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ρε Νάπο, είδες πουθενά να λέει ο άνθρωπος για Γερμανικό αυτοκίνητο? Εκτός και αν σου έχει περάσει ενδόμυχα ό,τι ότι καλό σε αυτοκίνητο ή / και μηχανή είναι Γερμανικό. Μην καρφώνεις τον πόνο σου… Πάντως παιδιά το θέμα αυτό είναι τόσο σκληρότερο όσο πιο πρόσφατη είναι η απόλυση. Έχω περάσει από πολλές εταιρείες, από όπου ποτέ δεν έφυγα μόνος μου. ΠΑΝΤΑ με απέλυαν. Ορυμαγδός κάθε φορά. Αλλά κανείς καλός(?) δεν χάνεται. Φθάνω σε σημείο να ευχαριστώ όλους αυτούς, που με απέλυσαν στο παρελθόν για τι μου έδωσαν την δυνατότητα να φτιάξω κάτι δικό μου. Κάθε εμπόδιο για καλό. Last edited by ckk; 13-01-2011 at 19:07. |
|
|||
|
|||
Δυστυχώς επίκαιρο το θέμα. Ο εφιάλτης της ανεργίας είναι υπεύθυνος για αμέτρητα προσωπικά δράματα αλλά και κοινωνικές εκρήξεις όπως αυτή που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τυνησία.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_1_13/01/2011_428505 Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος, αλλά ο φόβος ότι παρόμοιες καταστάσεις μπορούμε να ζήσουμε και στις γειτονιές μας, υπάρχει. Και κανένας μας δεν νομίζω ότι έχει τόσο αδύναμη μνήμη έτσι ώστε να μην θυμάται το 2008. |
|
|||
|
|||
Μου συνέβη σε συγκενικό μου άτομο και εδω και ένα χρόνο δεν μιλιέται.Είναι βαρύ το πλήγμα
|
|
|||
|
|||
Μετατρεψτε την απογοητευση σας σε θυμό και τον θυμο σας σε οργη! Καποιοι φταινε για την κατασταση της Ελληνικης οικονομιας, που συνεπαγεται τα δικα μας χαλια! Παλια τους εξοστρακιζανε. Τωρα τους ιδιους που μας φερανε σε αυτη την κατασταση τους εχουμε βαλει να μας ορθοποδησουνε! Τον λυκο να φυλαει τα προβατα!
Κουραγιο φιλε μου ενας αξιος ανθρωπος παντα βρισκει τη λυση και δεν χανεται ποτέ!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βγήκε και ο Χατζηδάκης και είπε ότι συγχωρεί τους ταραξίες που του έχωσαν τις φάπες. Για να τόλμαγε να μην τους συγχωρέσει… |
|
|||
|
|||
2 φορες συνεχομενα με απελυσαν τους "καλους καιρους"την πρωτη μετα απο 18 χρονια δουλειας, εντελως αδικα επειδη πηραν εναν συνταξιουχο στην θεση μου που δεν κοστιζε το ιδιο και την δετερη επειδη πεθανε το αφεντικο που με προσελαβε και μετα δεν ημουν τοσο παλιος ωστε να δυκτιωθω σε κλικα κληρονομων...
Οταν βρηκα τριτη δουλεια και ειδα οτι εξαρτιοταν απο μενα, βρηκα αλλη δουλεια και παραιτηθηκα κανοντας τον εργοδοτη να τραβαει τα μαλια του... ποσο το χαρηκα δεν λεγεται, ακομα οταν ειμαι κακοκεφος επαγγελματικα ,το θυμαμαι και ερχομαι στα "ισσια" μου... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
Το GS forum "στο περίπτερο 313" ....(έκθεση μοτοσικλέτας 2009) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 90 | 23-05-2009 20:39 |