|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προγραμματισμός Εκδρομής Αθήνα-Ορμένιο-Πτολεμαίδα
αφού τελικά δεν θέλεις να μείνεις πολλές μέρες σαμοθράκη...για δεν μπαίνεις και λίγο μέσα Βουλγαρία για κανένα διήμερο?
ο εγκεφαλικός και τα άλλα παιδιά,σίγουρα θα ξέρουν ωραία μέρη και απο εκεί |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! Είχα σκεφτεί στην αρχή του προγραμματισμού τη Βουλγαρία ,αλλά μιας και θα ήμουν μόνος με το κορίτσι είπα να μην "μπλέξω". Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή ιδέα! |
|
|||
|
|||
καλα ειναι να μπεις και εκει, εχεις πολλες επιλογες αλλα μια βολτα πιστευω θα ηταν αρκετη...αν ησουν μονος η νυχτα ειναι ΜΕΓΑΛΗ εκει (με πιανεις φανταζομαι)!!
Μια επιλογη ειναι να μπεις Βουλγαρια απο Ορμενιο, να πας SVILENGRAD που ειναι η πρωτη πολη και να περασεις Τουρκια απο εκει (ουτε 5χλμ το τελωνειο) να πας στην Ανδριανουπολη (ΕDIRNE) και να μπεις Ελλαδα απο Καστανιες που ειναι 20χλμ απο Ορεστιαδα. Ειναι καλη βολτα και δεν την εχω κανει ακομα, ισως την κανουμε μαζι αν ειναι Π.Σ.Κ γιατι τις αλλες μερες ειναι δυσκολο για την γυναικα μου λογω δουλειας... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολύ ωραία ιδέα!!! Βέβαια να συνταξιδέψουμε!!! Νομίζω πως σίγουρα θα είμαι Ορεστιάδα Παρασκευή μεσημέρι - απόγευμα ώστε σε κάθε περίπτωση να έχω- έχουμε το ΠΣΚ ελεύθερο και να βολέψει και εσάς. Οπότε θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος 19/8 παρασκευή θα είμαι Ορεστιάδα! Είναι άλλωστε το μοναδικό ΠΣΚ που θα μπορούσα να είμαι εκεί γιατί τα υπόλοιπα απλά δεν βγαίνουν! |
|
|||
|
|||
Επισης θα σου προτεινα να κανεις και λιγη οικονομια καθως 17 σεπτεμβρη μαλον πρεπει να βαφτισεις τον μικρο....μην ξεχνιομαστε!!
Α ρε τυχερε...Εσυ εκδρομουλα και ο κουμπαρος σου να λιωνει στην χαλκιδα με μπιμπερο και κουνιες... Πρεπει παντως να ειναι τελεια διαδρομη |
|
|||
|
|||
Δεν ξεχνώ....
Άλλωστε και να μην φτάσουν τα λεφτά το παιδί θα δείξει κατανόηση! Έχει και αυτό πατέρα μηχανόβιο Η εκδρομή αυτή θα είναι πραγματικά μαμάτη!!!! Καινούργια μέρη και καινούργιοι φίλοι! |
|
|||
|
|||
μια χαρα...και εμεις μετα απο τον 15Αυγουστο λογικα θα ειμαστε εδω, καλυτερα θα το δουμε εκεινες τις μερες, θα ανταλλαξουμε και τηλεφωνα για καλυτερη επικοινωνια..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και για να μην ξεχνιόμαστε .....το πρόγραμμα βγήκε
Ιδού λοιπόν: 16-8 Αναχώρηση από Αθήνα για Καβάλα. 3 διανυκτερεύσεις Καβάλα με εκδρομούλες στα χωριά της Ξάνθης, της Δράμας και στο Δέλτα του Νέστου. 19-8 Παρασκευή, Άφιξη Ορεστιάδα. ΠΣΚ στα μέρη του Έβρου ελπίζοντας και στη παρέα των συμφορουμιτών από εκεί 21-8 Κυριακή, Αναχώρηση από Έβρο για Σαμοθράκη. 4 διανυκτερεύσεις Σαμοθράκη και αναχώρηση 25-8 για Καβάλα. 26-8 και όλο το ΠΣΚ Πτολεμαίδα. 28-8 επιστροφή Αθήνα! Προσπάθησα να βάλω την Ορεστιάδα στο ΠΣΚ με τη σκέψη ότι θα διευκολύνονταν οι φίλοι στα μέρη εκείνα για να βρεθούμε, ακόμα και να βολτάρουμε μαζί! Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές! |
|
|||
|
|||
εγω εκτος απροοπτου θα ειμαι εδω οπως σου ειπα και τις μερες του 15 Αυγουστου θα ειμαι στο camping της Ηρακλειτσας, εχει φανταστικες παραλιες εκει οποτε ισως βρεθουμε κ εκει!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Άλπεις - Προγραμματισμός | Strats | Info ταξιδιών εξωτερικού | 52 | 22-09-2011 15:14 |
Αθήνα - Κάτω Τιθορέα - Αθήνα | vpentza | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 179 | 13-04-2011 01:30 |
Φωτό..Εκδρομής ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΛΙΜΝΗ ΑΩΟΥ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΒΙΤΣΙ | tsompanis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 101 | 11-10-2010 21:52 |
1200 χλμ σε 48 ώρες, Αθήνα - Βάλια Κάλντα - Αθήνα | frits | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 33 | 29-07-2010 16:55 |
Βουλκανιζατέρ Αθήνα | Albatros | Χρήσιμα | 6 | 19-01-2010 21:51 |