|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από σήμερα τέλος η δούλεια στην Motion N style
Παντού τα ίδια, χρεώνουν χρυσάφι τους πελάτες και πληρώνουν κάρβουνο τους μηχανικούς, στο τέλος θα μας ακουμπάνε τις μηχανές μας κομπογιαννίτες.
Άντε να μαζευτούν μερικά παιδιά να κάνουν ένα συνεργείο και θα φέρνω τις μηχανές και στη Ξάνθη αν χρειαστεί. Καλή συνέχεια Θανάση , δεν σε ξέρω αλλά ξέρω άλλα καλά παιδιά και τεχνικούς στην ίδια κατάσταση. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Η ανεργία τους χτυπάει όλους, θεούς αλλά και κοινούς θνητούς, υπομονή.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιωργη, πόσο σου είπε ο Θανασης? 15 μερες? Ξέρω κ το άλλο με τον Τοτο..... Λοιπόν, ετοίμαζε τα emails γιατί δεν σε βλέπω ούτε ως το Πάσχα! |
|
|||
|
|||
Καλη συνεχεια φιλαρακο!!!
|
|
|||
|
|||
Δεν έχω πρόβλημα ο άλλος εκεί μέσα με το κίτρινο GS θυμάσαι που έλεγε ότι έκανε 6 μήνες να το φτιάξουν όταν κάρφωσε βαλβίδα .Εγω έχω μόνο 2 μήνες
|
|
|||
|
|||
Θαναση, δεν σε ξερω, αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα για σενα,το RT μου ειναι 3ο χερι του 2003 και ειναι συντηρημενο απο εκει που ησουν, οποτε σιγουρα θα εχει περασει απο τα χερια σου και ειναι αψογο,
σου ευχομαι καλη τυχη και ειναι σιγουρο οτι οι καλοι δεν χανονται και εσυ εισαι καλος |
|
|||
|
|||
Θαναση μην αγχωνεσαι κανεις καλο δεν χανετε!!εγω δουλευα σε μεγαλη εταιρεια της Κρητης στο χωρο του αυτοκινητου!!την εκανα τετοιο καιρο περυσι και τωρα εχω παρει το 90 % των πελατων του!!εμεις στηριζαμε το μαγαζι,εμεις ειμαστε το μαγαζι!καποιους ανθρωπους στελεχη δεν τους πειραζεις.καλη συνεχεια φιλε μου!!
|
|
|||
|
|||
θαναση Αυστραλια σερβις μοτορας 600 αυ δολλαρια,
|
|
|||
|
|||
θαναση ότι καλυτερο σου ευχομαι το 2013 ......εισαι ο μονος μηχανικος ο οποιος δεν εβλεπε τους άλλους σαν ευρω κ το εκτιμησα ιδιαιτερα!!!περιμενουμε νεα σου...χαιρετισματα απο Καλαματα!!
|
|
|