|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ενας αγανακτησμενος πολιτης.
Απόσπασμα:
και εγω εχω ακουσει να το λενε σε διαφορες κοινωνικες συναντησεις αλλα νομιζω οτι το λενε κυριως μεταξυ σοβαρου κι αστειου για να αναδειξουν την καταντια του συστηματος και οχι επειδη το πιστευουν! παντως σκεψου ποσο πολυ τα εχουν σκατωσει οι πολιτικοι,που ακουγονται τετοια πραγματα εστω και ετσι! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δε μ αρεσει που ειμαι σ αυτους που το κρατος θεωρει τους μ@λ@κες της παρεας! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ασε πολλα φραγκα και θα σε τακτοποιησω
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αλλο τεράστιο θέμα, αλλά θίγονται συμφέροντα. Α ρε gsmaniac
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν τον μέσο έλληνα τον ..μεταφυτέψεις στο Βέλγιο ή την Αγγλία να είσαι σίγουρος ότι θα είναι τυπικότατος με τις υποχρεώσεις του και πιθανότατα σε μια δυό γενιές θα ευημερήσει. Αν επίσης την όποια Dr Torelli την υποχρεώσεις να ζήσει στην Ελλάδα αρκετό καιρό ώστε να συνειδητοποιήσει που βρέθηκε, πάμε στοίχημα πως θα φτιάξει τρίτομο λεξικό μόνο με τις παραλαγές και ερμηνείες των λέξεων "απόδειξη", "φοροδιαφυγή", "κράτος", "νόμοι", "τιμιότητα και υποχρεώσεις" ??? Αλλο DNA έχουν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι? Όχι βέβαια! Και εκεί άμα τούς επιτρέψει το "σύστημα" να κάνουν παγαποντιές θα τις κάνουν! Όπως κι εδώ άμα αποφασίσουμε κάποτε να γίνουμε σοβαρό κράτος θα γίνουμε καλύτεροι! Αλλά κάποιος πρέπει να αρχίσει πριν περάσει η αδιαφορία και ο ωχαδερφισμός και στο DNA μas. Εσύ λες πρώτα οι "από κάτω", εγώ λέω οι "από πάνω". Ιστορικά όλες οι καλές περίοδοι στη χώρα μας χαρακτηρίζονταν από ηγέτες με φωτισμένα μυαλά. Προφανώς δεν αποκτά κανείς έτσι ξαφνικά σωστό κράτος, παιδεία και πολιτισμό και δυστυχώς κατακτώνται με αυτή τη σειρά... Χρόνια μας Πολλά !! (άντε γιατί μας μελαγχολεί το θέμα σήμερα και οι μέρες είναι για πιό ανάλαφρα) |
|
|||
|
|||
Πρόσεχε αδερφέ! θα φορολογήσουν και τις στάχτες στο τέλος!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ενας ασυνηθιστος μηχανοβιος!!! | georgekostas | Αστεία Video | 10 | 11-11-2009 11:03 |
Ενας Installer με τα όλα του. | Panos_Gr | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 8 | 28-10-2009 13:33 |
Ενας μικρος...παππους! | georgekostas | Ανέκδοτα | 14 | 19-10-2009 17:09 |
Ενας καινουργιος... | Michalis | Καλώς ήλθατε | 19 | 13-10-2009 13:18 |
Ενας μικρος παραδεισος... | georgekostas | Διάφορα | 14 | 03-07-2009 16:11 |