|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σπρευ ζελατινας κρανους!!
|
|
|||
|
|||
φιλε εχω ενα σπρευ στο μαγαζι και το εχω δοκιμασει στο αυτοκινητο και ειναι πολυ καλο το νερο δεν στεκεται καθολου εαν συναντηθουμε σε καποιο καφε θα στο φερω να το δοκιμασεις στο κρανος δεν το εχω βαλει ακομα για να σου πω
|
|
|||
|
|||
φιλαρακια στην εκδρομη στα Καλαβρυτα δοκιμασα ενα σπρευ γνωστης εταιρειας για την βροχη το αποτελεσμα ακομη τους βριζω ΚΑΝΕΝΑ αποτελεσμα και τσαμπα τα 12.50 ευρω που εδωσα και μην μου πειτε οτι φταιει το κρανος και η ζελατινα του γιατι ηταν το system 5 και οι περισσοτεροι το γνωριζετε οσες φορες δεν ειχα βαλει κατι ηταν πολυ καλυτερα.......τεσπα το μαθημα εγινε παθημα οπως λενε και οσο για τα σπρευ ας τα βαλουν στο .............πλυντηριο τους ......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτο με το λάστιχο, πως γίνεται ρε παιδιά ;;;Ακούγεται ωραίο! |
|
|||
|
|||
http://i267.photobucket.com/albums/i...rtreatment.jpg
Αριστερά το μαγικό RainX (για την έξω πλευρά) και δεξιά σπρέϋ αντιθάμβωσης μάσκας αυτοδύτη για την μέσα πλευρά της ζελατίνας.ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν ψεκάζουμε κανένα απολύτως βοήθημα όταν η ζελατίνα μας έχει πρόσθετη αντιθαμβωτική Pinlock. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τι θα ελεγες να καθαρισεις την ζελατινα σου επιτελους....χαχαχαχαααα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καμερα κρανους!...καποιο καλο προγραμματακι επεξεργασιας video? | ΙoannisPanagiotidis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 49 | 09-02-2010 14:06 |
Συντονισμος ζελατινας | FANISGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 20 | 27-07-2009 01:34 |