|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομούλα?
λίμνη Πλαστήρα.
|
|
|||
|
|||
Όμορφα μέρη!!!
Μέσα με τη γυναίκα μου και τη "μπουμπού μας" Για πότε όμως; Μέχρι τα Χριστούγεννα (συμπεριλαβμανομένων), δεν παίρνω ανάσα... Φώτων ίσως;;; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα δούμε Θοδωρή ας μιλήσουν κι άλλοι και θα φιξάρουμε ημερομηνία. Φεύγουμε πρωί πρωί Σαββάτου, γυρίζουμε απόγευμα Κυριακής μια μικρή απόδραση ένα διάλειμμα στην τρέλα που ζούμε. Σκοπός είναι να συναντήσουμε φίλους να γνωρίσουμε καινούργιους να γελάσουμε να χαρούμε. Κι ας είναι χειμώνας, μέσα μας έχουμε καλοκαίρι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μεγαλη κουβέντα, χιλια μπραβο!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
μπραβο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω 'πήξει" στα αγωνιστικά ΣΚ. Όσο κι αποδρώ μέσα από αυτά, δεν παύουν να αποτελούν υποχρέωση, ειδικά όταν είμαι υπεύθυνος για την ασφάλεια των αγωνιζομένων... Πραγματικά θέλω μια ανέμελη εκδρομούλα με πολλά χλμ σε στριφτερά τοπία Οργανώστε |
|
|||
|
|||
Γεια σου Σοφια με τις Σοφιες σου!
Ωραια τα μερη που λετε αλλα δεν ειναι πολυ μπαναλ? Αν πηγαιναμε για τα πρωτα τσιπουρα στην ΕΚΟ στο Κιλελερ και για τα δευτερα στο επινειο του Πτελεου μαζι με τους νοτιους φιλους?Κι απο κει Φαρσαλα για χαλβα και Ρεντινα για υπνο! Οχι πειτε, δεν ειναι πολυ κουλ η φαση? Και την αλλη μερα το πρωι Σπερχειαδα για καφε Λαμια κι απο κει Στυλιδα για μπιφτεκια στο Γκλατζουνη με τα βρωμικα τα νταλικιερικα.. Ε????? |
|
|||
|
|||
Ας επιλέξουμε σιγά σιγά την περιοχή προτείνετε κάπου στη μέση
Είπανε για Φουρνά Ευρυτανίας για Αιδηψό Εύβοια για Ρεντίνα Καρδίτσας για λίμνη Πλαστήρα για ρίχτε..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και Τρίκαλα Πασκουάλ, έχω να πάω από παιδί |
|
|||
|
|||
Ρωτήστε πρώτα τον Πρε για τον καιρό και μετά αποφασίζουμε για το μέρος
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
---- Δώρα πίττας - 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 547 | 12-04-2012 17:22 |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 1064 | 19-02-2012 22:05 |
ΤΑΞΙΔΙΑ 2012 | FZMAN | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 48 | 10-01-2012 21:58 |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
2012 | georgekostas | Κινηματογράφος | 6 | 23-06-2009 14:36 |