|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το κατόρθωμα της κυβέρνησης.............
Απόσπασμα:
Στν 2Κ προκύρηξη του ΑΣΕΠ, όπου έπιασα δουλειά, ο σημερινός Πρωθυπουργός, τότε Υπουργός, προσπαθούσε μέχρι τελευταία, να αποφύγει τις διαδικασίες αξιολόγησης βάση Ν. 2190 και ΑΣΕΠ. Δηλ να παρακάμψουν ειδικότητες και να προσληφθούν με αδιαφάνεια. Σαν συμετ'εχοντες κάναμε περί τις 5 προσφυγές (δηλ προσπαθούσαμε εμείς να γίνει αξιοκρατική διαδικασία αντί να το επιδιώκει το κράτος) για να μην υπάρξουν αδιαφάνειες. Και αφού δεν μπορούσε αλλιώς να ``παίξει`` ο τότε υπουργός, έκανε ΝΠΙΔ το νέο Μουσείο Ακρόπολης, και στους 180 υπαλλήλους, οι 179 ήταν από ...Καλαμάτα. Ακριβώς το ίδιο έγινε και με Π.Δ. Παυλόπουλου που τόσο πρόχειρο δεν θα το κάναμε ούτε εμείς όταν θα πίναμε έναν καφέ. Και όταν του το είπαν, απλά δεν το άλλαζε γιατί θα φαινόταν ότι έμπαζε ένα ΠΔ που το έφτιαξε ο Καθηγητής!!!! Τώρα ο ίδιος άνθρωπος ρε Γιώργη, μας λέει ότι θα λύσει το πρόβλημα, που αυτός δημιούργησε. Τώρα εγώ πως να έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν, ότι πάλι δεν θα πέσει σε ίδια κομματικά οφέλη και πελατιακές σ####ις. Αν δεν γίνει κάτι από ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ να περιμένεις μια από τα ίδια. Ακριβώς τα ίδια. Και πάλι θα την πληρώσουν οι τίμιοι να είσαι σίγουρος. |
|
|||
|
|||
τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο στην αγορα μονο και μονο επειδη ο κοσμος φοβαται,τον εχουν τρομοκρατησει!!ας τελειωνουμε δεν το μπορω αλλο αυτο!!
οι ελληνες πολιτικοι εναι ολοι για κρεμασμα!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
βεβαίως και θα κυβερνήσει. Απλά περιμένουν τον άνδρα Τατσόπουλο να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο του (αν και Άθεος). Δηλ να (Καταλάβατε) εσείς την υπόλοιπη Αθήνα. Έτσι είναι οι Αριστεροί. Μόλις τους δώσεις λίγο θάρρος αρχίζουν να καυχώνται για τις αρσενικές τους επιδόσεις. Για να φανταστούμε την επόμενη κυβέρνηση λοιπόν. Τα Αριστερά θα μας ...άνε και τα δεξιά θα μας δέρνουν. Να πως πάει μπροστά αυτή η χώρα....................... |
|
|||
|
|||
εγω θα ηθελα να μαθω...
αν αυτη την στιγμη...σημερα κιολας... απολυθουν αλλες 200.000+ Δ.Υ θα λυθει το προβλημα...??? δλδ αν το 1.500.000 ανεργοι γινουν 1.700.000+ θα λυθει το προβλημα...??? δλδ 200.000 ανθρωποι ειναι το προβλημα που αντιμετωπιζει το εθνος μας...??? Φευγοντας αυτοι σημερα...αυριο το 1.500.000 ανεργοι του Ι.Τ θα ειναι και παλι πισω στις δουλειες τους...και ολα θα γινουν καλυτερα απο πριν...??? Σημειωση: ειμαι υπερ της εξιγιανσης του Δ.Τ... δεν εχω Δ.Υ στην οικογενεια μου και στο αμεσο κοινωνικο μου περιβαλλον... εχω δει Δ.Τ να λειτουργει χωρις γραφειοκρατια κτλ κτλ και θα ηθελα να εχουμε το ιδιο και στην Ελλαδα...!!! ΑΛΛΑ... θα ηθελα να μπορει ο κοσμος να ζει αξιοπρεπως και με το κεφαλι ψηλα... θα ηθελα να μην πεινανε παιδια... θα ηθελα κανενας να μην αναγκαζεται να αυτοκτονησει γιατι δεν αντεχει αλλο την μιζερια θα ηθελα ολοι να μπορουν να εχουν ισες ευκεριες στην ζωη... Last edited by asotosios; 24-11-2012 at 10:42. |
|
|||
|
|||
Νομίζω ότι ειναι αστείο να μιλάμε για απολύσεις κλπ....οταν έχουμε καταλάβει πια τους λάθος χειρισμούς των κυβερνώντων, και την συνέχιση της αδιεξοδης πολιτικής τους...
Εχασαν ολα τα πλεονεκτήματα που είχαν για διαπραγμάτευση και τώρα περιμένουν σαν ζητιανοι ενα ξεροκοματο απο την Μερκελ.....όχι για να σωθούμε, αλλα για συνέχιση της ζητιανιας.... Κριμα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
με μεγάλη εκτίμηση σου λέω ότι Θέματα του παραλθώντος δεν σε αφήνουν να δεις το μέλλον Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν ```κοινωνικά πρόσωπα``, σοσιαλισμός κλπ. Υπάρχει ένα απάνθρωπο σύστημα που τρώει και τα σωθικά του ακόμα. 100 χρ'ονια είσουν σε θέση που ``έβλεπες`` πράγματα. Ακόμα και στον στρατό, φίλοι μου, μου έχουν πει ότι Ευρώπη, δεν ``έβγαινες`` για παραπάνω μισθό αν δεν είχες τον ...άνθρωπο. Last edited by kostas_366; 24-11-2012 at 11:17. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
με τις απολυσεις απλα θα νεκρωσει κι αλλο η αγορα...
|
|
|