|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απαράδεκτη συμπεριφορά εξουσιοδοτημενου συνεργείου
απόλυτο δίκιο έχεις................... δυστυχώς, χώρο δεν έχω....
|
|
|||
|
|||
απαράδεκτο σίγουρα το όλο θέμα
τουλάχιστον εμείς εδώ στην Πάτρα είμαστε και δίπλα από την μηχανή και τα ανοιγει μπροστά μας τα λαδάκια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ναι φιλαράκι, κωλώνω γιατί δεν είμαι δικηγόρος αλλά λογιστής.... με έχουν πάρει πάρα πολλοί τηλέφωνο και τους έχω ενημερώσει, αυτό μου καταπραϋνει το θυμό... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
άρα δεν υπάρχει οδηγία από τη BMW Hellas να χρησιμοποιείτε μόνο Castrol GPS 10W-40 εεεε ???? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απο εμπειρία μου καλή τουλάχιστον σε 3 συνεργεία ΔΕΝ συμβαίνει πάντως κάτι τέτοιο.Εξ'άλλου το ζήτημα δεν είναι να προστατευθεί μόνο ο Βασίλης την επόμενη φορά αλλά ο οποιοσδήποτε πάει για service εκεί ή κάπου ανάλογα και μετά μείνει με τον κινητήρα στο χέρι.Σίγουρα μια λύση είναι αλλαγή λαδιών σπίτι μας αλλά πολλοί δεν διαθέτουν χώρο,άλλοι όρεξη,και αυτό με τίποτα εννοείται δεν δικαιώνει ή δικαιολογεί την απαράδεκτη στάση ενός συνεργείου εξουσιοδωτημένου ή μη. Last edited by billy_bmw; 20-04-2010 at 17:40. |
|
|||
|
|||
πες τα ρε Βασιλη!!...κ λιγα τους εψαλες επειδή ξέρω τη ατομο εισαι τους φέρθηκες κ πολυ καλα....εγω αν ήμουνα στην θέση σου θα το σήκωνα το μαγαζί στον αέρα κ θα μου ζηταγανε κ συγνωμη γραπτός....ο ελληνας την εχει την λαμογια στο αίμα του.....στην αρχη ολοι ειναι τυπικοί για το καλο της μαμας εταιρείας να πάρουμε τα πιστοποιητικά κ τα λοιπά...κ μετα αρχιζουνε τις λαμογιες..κ λενε ..ελα μωρε σιγα μην το καταλαβει εχει παρει μηχανη τοσο χιλιαδων σιγα μην ξερει απο αυτα τα πραγματα.....ελα ομως που υπαρχουν μερικοι ψαγμένοι.....μπραβο ρε Βασιλη!!
|
|
|||
|
|||
δεν νομίζω ότι η λύση θα ήταν να τους έκανα φασαρία.... δικαστικώς θα ξεμπλέκαμε μετά από 5 χρόνια ενώ εσύ Xenos θα είχες κάνει ακόμα 10 αλλαγές λαδιών εκεί......αυτός θα συνέχιζε να κερδίζει βάζοντάς σου ορυκτέλαιο και πουλώντας το για ημι-συνθετικό, ενώ εγώ θα έτρεχα από αναβολή σε αναβολή......
το σημαντικό είναι ότι έχει γίνει γνωστό σε πολλούς.... |
|
|||
|
|||
Το έχω ξαναγράψει αλλά...Από το έτος 2000 ήδη, κατ' εφαρμογήν ευρωπαϊκής οδηγίας, είναι πλέον νόμος του κράτους μας και υποχρεούνται να τον εφαρμόζουν άπαντες το εξής:
όταν ο κάτοχος οχήματος χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες συνεργείου που είναι νόμιμο, με πτυχιούχο μηχανικό ο οποίος χρησιμοποιεί αναγνωρισμένης ποιότητας υλικά, τότε δεν χάνεται η εγγύηση, ο μηχανικός έχει το δικαίωμα να σφραγίσει το βιβλιαράκι και η εδώ αντιπροσωπεία υποχρεούται να αναγνωρίσει την σφραγίδα αυτή. ΞΥΠΝΑΤΕ.Μην "παραμυθιάζεστε" με τους εξουσιοδοτημένους.Εκτός κι αν α σας αρέσει να σας πιάνουν τον πωπούλη. Βασίλη: 1) δεν είναι εφικτό να είναι ο πελάτης παρών στην εργασία του συνεργείου. Πολλές φορές καθίσταται και ενοχλητικό. Προϋποτίθεται σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. 2)Εχετε το δικαίωμα να πάτε στο συνεργείο τα υλικά της επιλογής σας (λάδια,τακάκια,μπουζί, φίλτρα) και να απαιτήσετε την τοποθέτησή τους. Αν υπάρξει αντίρρηση, ζητήσετε να σημειωθεί στο βιβλιαράκι ότι μπήκαν "τα χ ή τα ψ αναλώσιμα". 3)Το γεγονός ότι η "μαμά" εταιρία συνιστά την χρήση του τάδε ή του δείνα λαδιού δεν σημαίνει αυτοδικαίως και δική μας υποχρέωση χρήσης του. Π.χ. παλιότερα συνιστούσε λάδι Aral το οποίο στις ελληνικές συνθήκες/θερμοκρασίες απλά δεν δούλευε... 4)Με την σφράγιση του βιβλίου service να ζητάτε την αναγραφή του επωνύμου αυτού που βάζει τη σφραγίδα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το κακο ειναι πως αυτο θα γινεται κατα καιρους γιατι απλα δεν παιρνουν παραδειγμα τους εαυτους τους,και να κατσουν να σκεφτουν εμενα θα μου αρεσε κατι τετοιο???????..
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απαράδεκτη απάντηση από Γερμανία | pattakos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 41 | 19-04-2010 18:30 |
Απαράδεκτη Αναμονή Ανταλλακτικού !!! | pkar | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 42 | 02-11-2009 13:08 |
Ευθύνη από λάθος εξουσιοδοτημένου συνεργείου !!!!!!!!!!!! | riko46 | Γενικά - Αναβάτης | 9 | 18-07-2009 17:49 |