|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αντικατασταση τσιμουχας "διαφορικου"
|
|
|||
|
|||
Εσύ παλεύεις με τα κατσαβίδια, αλλά και με τις λάσπες , πολύ μάχιμος
|
|
|||
|
|||
Φίλε jarhed,την τσιμούχα την πήρα από τον "Σφακιανάκη" στο Περιστέρι. Ο Γέρακας μου πέφτει μακριά.
|
|
|||
|
|||
jarhed μόλις τώρα πρόσεξα ότι είσαι από Θεσ/νικη. Εάν θέλεις να ρωτήσεις το τηλ. της αντιπροσωπίας του "Σφακιανάκη" είναι 210-5788010. Εάν θέλεις μπορούμε να κανονίσουμε να περάσω να την πάρω και να σου τη στείλω.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω πολυ για τον ενδιαφερον.Εχω βρει ενα site Aμερική και θα μου βγει γυρω στα 11 ευρω, δεν ειναι για τα 4 ευρω διαφορα απλως θα βαλω και αλλα¨ψιλα¨στην παραγγελια μου οποτε θα μου ερθει μαζι με τα αλλα.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
στην μαμα ολη αυτη η διαδικασια ξερει κανεισ ποσα ευρωπουλα παει??????μολις ειδα οτι χρειαζετε αλλαγη και η δικια μου......
|
|
|||
|
|||
?????????????????????????????/ κανενας??
|
|
|||
|
|||
καλημερα, δεν χρειαζεται να ανησυχεις ιδιαιτερα, ενα 50αρικο στην bmw της γειτονιας σου...
|
|
|||
|
|||
λοιπον πηγα στην bmw χαλκιδας κα η τιμη ειναι στα 35ευρω μαζι με εργασια και λαδια διαφορικου..................να και κατι κατω απο 50 ευρω......
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GSA του "κουτιού" και του "δρόμου" !! | Carduelis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 22-11-2009 19:14 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
η στάση του "ξυλουργού"." | Alext | Ανέκδοτα | 6 | 23-06-2009 21:06 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 22 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 25-04-2009 16:19 |