|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίτα του
Απόσπασμα:
Διπλός θες να πεις ΕΣΥ .... Με το Γιάννη .....ΤΡΙΠΛΟΣ .....
|
|||
|
|||
Καλό είναι να κάνετε μια λίστα πάντα όταν δηλώνετε συμμετοχή σε ένα event, για να βλέπουν τη συμμετοχή, καθολικά και οι υπόλοιποι.
Πάντα βάζουμε και ένα νούμερο επιπλέον με 3 (???) ερωτηματικά που το συμπληρώνει ο επόμενος που κάνει copy/paste τη λίστα και ούτω καθ'εξής. Σας έφτιαξα τη λίστα έως τώρα και όσοι βλέπετε ερωτηματικό δίπλα από το όνομά σας είναι επειδή δεν δηλώσατε αν θα έρθετε μόνοι ή με παρέα. Καλά θα κάνετε να το δηλώσετε για να ξέρουν και οι συντονιστές το ακριβές νούμερο ούτως ώστε να κάνουν κουμάντο για το χώρο και τις καρέκλες. Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορώ να είμαι λόγω αποστάσεως κα ιπολλών υποχρεώσεων. Κόψτε ένα κομμάτι και δια εμέ παρακαλώ..!! ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΤΑ 1)ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ………? 2)Wet&Dry…………………1 3)Arkas……………………..3 4)Skippybi…………………..2 5)Ntinopoylos………………..? 6)Leonidas…………………..3 7)riko46……………………...2 8)yannis……………………...2 9)adventure…………………..2 10)Gsakis…………………….? 11)Fast&Furious……………..? 12)Portoleone…………...……2 13)Mexicanos………………..? 14)wolferin…………………...2 15)??? Σύνολο 14 μέλη & 24 άτομα Last edited by VILLY; 26-01-2009 at 17:39. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Πέτρο, για σένα, ελπίζω το πρόβλημά σου να μην είναι η απόσταση .....
|
||||
|
||||
Τελικά θα τα καταφέρεις Δημητρό ;;;; Θα φέρεις κ την οικογένεια ;;;;;;
|
|||
|
|||
Οι πίτες μου αρέσουν, και το Ξυλόκαστρο είναι αγαπημένος προορισμός αλλά έχω κανονίσει 3ήμερο (λόγω 14/2) και θα μπορέσω να παρεβρεθώ καλά να περάσετε και φυλαξτε κανένα κομμάτι για εμάς!
Υ.Γ. 1. Αν δεν πέσει σε κανένα το φλουρί θα έχει jackpot του χρόνου? 2. Οι φίλοι από την Βόρεια Ελλάδα θα έχουν τεμάχισμο μπουγάτσας με φλουρί φέτος? |
|
|||
|
|||
Σίγουρα θα τιμήσουμε το κόψιμο της πίτας (Διπλός)!!
|
|
|||
|
|||
φιλαρακια η παρεα απο Κεφαλονια
Νικος διπλος Πετρος διπλος Σταθης διπλος Διονυσης μονος Γιωργος μονος Σπυριδουλα μονη Κωστας διπλος Αλεξης μονος Γιαννης μονος |
|
|||
|
|||
αγαπητοι συμφορίτες θα ήθελα να προτείνω έτσι για το καλο!!!!στην κοπή της πιττας να βάλουμε όλοι απο 1 η 2 ευρώ και το άτομο που θα βρεί το φλουρί να του πάρουμε κάτι για την μοτο του!!
τι λέτε???? |
|
|||
|
|||
μεσα!
|
|
|||
|
|||
Εγώ είμαι και μέσα και έξω, απλά μεγάλη προσοχή, γιατί η ιστορία μας έχει δείξει οτι μπορεί να παρεξηγηθεί η κίνηση αυτή αν δεν γίνει σωστά...
|
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κάτω απ' την πινέζα του χάρτη της Ευρώπης | gemara | Καλώς ήλθατε | 29 | 15-04-2009 21:37 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 11-02-2009 00:54 |
Το βλέμμα του ροφού | KostasGS | Αστεία Video | 4 | 27-12-2008 23:56 |
Audi A4 Allroad Quattro: Στην Ευρώπη την άνοιξη του 2009 | arisxios | Αυτοκίνητο | 1 | 20-12-2008 19:08 |
Το νέο Honda Jazz ψηφίστηκε Αυτοκίνητο του 2009 | teo40 | Αυτοκίνητο | 1 | 14-12-2008 18:21 |