|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Eurotrip 2 φιλαράκια!
Απόσπασμα:
Καλημέρα φίλε, σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου! πάντα και εγώ όταν πάω έξω χρησιμοποιώ το www.booking.com..... και μια συμβουλή σε αυτό όσο πιο αργά κλείνεις τα δωμάτια τόσο πιο πολύ πέφτουν οι τιμές!!! ήδη για το χάρτη της michelin και εμείς αυτό επεξεργαστήκαμε για να βγάλουμε τις διαδρομές!!! πολύ χρήσιμος με ξεναδοχεία και ακριβείς θέλω να πιστεύω χάρτες!!! για τα άλλα site είναι λίγο hard ειδικά σε αυτό το ταξίδι να κάτσω να ασχοληθώ μιας και δεν θέλω να προτρέχω μιας κ δεν ξέρουμε πως θα μας πάει το πρόγραμμα!! θα έχω μαζί μου κ ένα μινι-λαπτοπ με ιντερνετ μαζί έτσι ώστε να μπορούμε σε οποιοδήποτε σημείο να logaroyme....και να κλείνουμε δωμάτια ή να βρίσκουμε ότι άλλο θέλουμε τις προηγούμενες μέρες καθοδόν!! |
|
|||
|
|||
ΤρελοΙταλε καλα να περάσετε και προσοχη στο δρόμο
|
|
|||
|
|||
καλο δρομο,να περασετε τελεια,οσο για τις ανησυχιες σου θα σου φυγουν μετα την πρωτη μερα.
|
|
|||
|
|||
Χάρτες της Michelin εννοούσα το βιβλίο με την Ευρώπη. Εγώ βγάζω τις σελίδες που με ενδιαφέρουν έγχρωμη φωτοτυπία για να μην χαλάω το βιβλίο. Μερικές φορές είναι πολύ πιο εύκολο να κοιτάς το χαρτί παρά το GPS ή το google maps.
Αφού θα έχεις mini laptop πέτα και το destinator για pc πάνω και με ένα Bluetooth GPS είσαι κύριος. Αλλά και χωρίς GPS μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να πάρεις μια ιδέα της διαδρομής. Αντίστοιχα μπορείς να πετάξεις πάνω το MS Autoroute και να σου τυπώσει όλες τις οδηγίες εν είδει road book για μια διαδρομή. Αντίστοιχο και το Motorrad tourenplanner αν και δεν το έχω πολυχρησιμοποιήσει. Επίσης για λύση GPS αν υπάρχει διαθέσιμο Pocket PC πολύ καλό είναι το Tomtom. Όπως είπα αν το PPC δεν έχει ενσωματωμένο GPS με ένα BT GPS καθάρισες. Συνήθως δωμάτια κλείνω τουλάχιστον 9μήνες πιο πριν (για να έχουμε και κάτι να ψάχνουμε το χειμώνα) οπότε δεν μου έχει τύχει να πέσουν οι τιμές (έτσι ώστε να ακυρώσω και να ξανακλείσω). Θα το ψάξω πάντως αυτό με το όσο πιο αργά τόσο πιο καλά... Καλό ταξίδι φιλαράκο ... και πρόσεχε όταν θα ξαναεπιστρέψεις στην Ελλάδα, γιατί θα έχεις συνηθίσει στους έξω δρόμους και σε διαφορετικής νοοτροπίας κουτάκηδες... σας ζηλεύω με την καλή έννοια.... Last edited by Ionlab; 11-06-2009 at 15:12. |
|
|||
|
|||
Last edited by Ionlab; 11-06-2009 at 15:22. |
|
|||
|
|||
Καλό Ταξίδι παλικάρια !!
|
|
|||
|
|||
καλο ταξιδι και περιμενουμε πολλες φωτογραφιουλες
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Η μεγάλη στιγμή για μένα και το κολλητό μου έφτασε...όλα θέλουμε να πιστεύουμε είναι έτοιμα και αύριο αναχωρούμε πουρνό πουρνό για Πάτρα ...ένα καφεδάκι εκεί να remember τα φοιτητικά μας χρόνια ...και βούρ κατά τις 13.30 για το πλοίο!!!
Τα λέμε παίδες με το καλό οταν γυρίσουμε!!! |
|
|||
|
|||
Άντε Νικόλα με το καλό!!!!
|
Tags |
λυών, ζυρίχη, φλορεντία, ανκόνα, πάτρα, νις, μοντε κάρλο, μασσαλία, ινσμπουργκ, βενετία, γενεύη |
|
|