|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δεν υπάρχει καμιά αστυνόμευση-Τέσσερις 20χρονοι νεκροί σε τροχαίο στην Ποσειδώνος
Θεωρίες !!!!!
Μεγαλώνεις ένα παιδί και του μαθαίνεις απο μικρό τα πάντα.Να μην οδηγεί απρόσεκτα , να μην πίνει και να οδηγεί , να μην τρέχει και γενικά να σέβεται τους νόμους και τον κοκ. Κάποια στιγμή του λεει ο φίλος του ,που δεν ετυχε τέτοιας μεταχείρησης απο τους γονείς του , ¨πάμε μια βόλτα¨ ...και εκεί παει περίπατο όλη η δουλειά που είχες κάνει αφου οδηγεί άλλος. Στούς νέους μπορείς να μάθεις τα πάντα.Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να τους ωριμάσεις πρίν την ώρα τους.Βλέπεις η φύση έχει φροντίσει γι αυτό. Εγω λοιπόν που έχω παιδιά στην δύσκολη ηλικία έχω κάνει τα πάντα προκειμένου να βγαίνουν έξω με κάποια σχετική ασφάλεια.Σας πληροφορώ όμως ότι αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου κινδυνεύουν το ίδιο με όλα τα παιδια της ηλικίας τους. Θυμάμαι και τα δικά μου με τις μηχανές κλπ.Απλά δεν μου έκατσε η μπίλια.Το ίδιο εύχομαι για όλα τα παιδιά. Ολα τα άλλα είναι θεωρίες.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δεν υπάρχει καμιά αστυνόμευση-Τέσσερις 20χρονοι νεκροί σε τροχαίο στην Ποσειδώνος
μαλλον η κριση μας ειναι λαθος .,.,
για καθε κακια στιγμη υπαρχει διαφορετικη προσεγγιση μπορει να φταιει η οικογενεια η αστυνομια η σχολη οδηγων το οδοστρομα το αλκοολ τα ναρκωτικα η απροσεξια του οδηγου η κακη συντηρηση του αυτοκινητου η κακια στιγμη .,.,.,.κτλ και χιλιαδες αλλα κριμα που εφυγαν αλλα 4 νεα παιδια κριμα.,.,.,.,.,. |
|
|||
|
|||
``Λυσσα κακιά``που ελεγε κ η γιαγια μου...τα υπολοιπα οδοντοκρεμες...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολύ περισσότερο όταν το θέμα αφορά αυτοκινητιστικό δυστύχημα ... Δεν γνωρίζω σε ποιό συγκεκριμένο θέμα αναφέρεσαι (για τα φθαρμένα λάστιχα), αλλά προσωπικά θυμάμαι πολλά άλλα θέματα και περιπτώσεις όπου οδηγοί και αναβάτες έχουν ακούσει αυστηρή κριτική (sic) από άλλους φίλους - μέλη του φορουμ για "οδηγικές ανοησίες" ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αυτό που έγραψα πιο πάνω είναι πως δεν γνωρίζουμε αυτήν την στιγμή τα αίτια. Εαν κάποιος τους έκλεισε και έγινε το τροχαίο τι σχέση θα έχει η εκπαίδευση, η ηλικία, η αστυνόμευση και ότι έχει ήδη αναφερθεί;
|
|
|||
|
|||
το θέμα είναι μεγάλη (φάμπρικα)και θέλει πολύ συζήτηση .....λίγος πολύ φταίνε όλοι και όλα.....να κοιτάξουμε μέσα από αυτές τις λυπητερες συζητήσεις (και ειδήσεις) να δούμε στην δική μας την οικογένια το ΠΩΣ θα αποφύγουμε τέτοια είδους δυσκολίες......Γιατί κακά τα ψέματα είμαστε όλοι (εννοώ αυτούς που έχουν παιδιά κοντά στην ενηλικίωση )ένα βήμα από έναν τέτοιο όλεθρο........
συλλυπητήρια στους οικείους τους...κάλη δύναμη στους γονείς..... |
|
|||
|
|||
«Κοκτέιλ» αλκοόλ και μεγάλης ταχύτητας προκάλεσαν το φρικτό δυστύχημα
Ανείπωτη τραγωδία τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Από τους πέντε επιβάτες, οι τέσσερις -παιδιά 20 ετών- βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο στο... οποίο επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία του και παραμορφώθηκε σε τέτοια βαθμό που οι επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν και λίγη ώρα μετά απανθρακώθηκαν ζωντανοί... Το αυτοκίνητο μάρκας Alfa Romeo κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τον Πειραιά. Περίπου στις τρεις και μισή τα ξημερώματα, για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, σε μια αριστερή στροφή το αυτοκίνητο που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα έκανε τετακέ και έφυγε δεξιά. Λόγω της ταχύτητας με την οποία εκινείτο το αυτοκίνητο ντελαπάρισε και τελικώς σταμάτησε την τρελή του πορεία με τις ρόδες στην άσφλατο. Προηγουμένως όμως είχε χτυπήσει με το πίσω μέρος σε κολώνα, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά. Το σασί του αυτοκινήτου ήταν τόσο παραμορφωμένο που οι τέσσερις επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στο εσωτερικό του Alfa Romeo κι έτσι, ακόμη και αν οι άτυχοι νεαροί είχαν ακόμη τις αισθήσεις τους, δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν από το φλεγόμενο όχημα. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του αυτοκινήτου, κατάφερε να βγει είτε εκσφενδονίστηκε από το εσωτερικό του αυτοκινήτου και νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Τα τέσσερα 20χρονα παιδιά απανθρακώθηκαν αβοήθητα. Η φωτιά δυσχεραίνει το έργο των αντρών της Τροχαίας Καλλιθέας οι οποίοι έχουν αναλάβει την έρευνα για τη διακρίβωση των αιτίων του ανείπωτου δυστυχήματος. Θεωρείται ωστόσο περίπου βέβαιο ότι οι επιβαίνοντες είχαν καταναλώσει αλκοόλ και το αυτοκίνητό τους κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Αναρτήθηκε στις 9/04/2012 04:33:00 μ.μ. |
|
|||
|
|||
κριμα που χαθηκαν ετσι νεα παιδια ,αλλα στα υπολοιπα που διαβαζω μαλλον καποιοι εχουν ξεχασει την δικη τους εφηβεια και τις τρελες ....
απλα ειμαστε σημερα εδω και τα λεμε ..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν παίζει ρόλο όμως και το σπίτι ρε Νίκο? Καλά, για το σχολείο δεν λέω τίποτα, γιατί στον συγκεκριμένο τομέα, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. |
|
|