|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ευτυχως δεν εσπρωχνα!!!
Γυρίζοντας από Πήλιο έδειξε -0- έκανα ακόμα 2 Km και έφτασα στη ΒP μετά τον Καραβόμυλο, η αντλία έδειξε 19.9 lit με τις αναθυμιάσεις πήγαινε, σημείωστε εδώ ότι από την ώρα που έδειξε υπόλοιπα 70 km πήγαινα με 100-120 και έκανα πάνω κάτω αυτά τα χλμ. Βέβαια δεν το ξαναδοκιμάζω μιας και θεωρώ λίγο επικίνδυνο να στραγγίζει το ρεζερβουάρ, νομίζω πάντως ότι η καλύτερη λύση δεν είναι ούτε οι δείκτες, ούτε τα λαμπάκια, αλλά ο μερικός χιλιομετρητής, παραδοσιακά πράγματα, έκανες 200 χλμ όπου βρεις φουλάρισε (μιλάω για ταξίδι)
|
|
|||
|
|||
KAI EMENA MOU LEGE 63 . ENDIKSH REZERBAS DEN ANAPSE POTE , MENO SPROXNO ....KSANAKITAO IXE ALAKSEI GNOMH KAI ELEGE 43 KAI IXE KAI DIO PABLES , TO KOUNAO , 8EOSTEGNO .APODO KAI PERA KSERO OTI META TA 220 240 XLM PSAXNO GAI BENZINADIKO ,KAI AS LEEI OTI 8ELEI .GS 800
|
|
|||
|
|||
Εμενα στο 0 εχει αλλα 3 λιτρα περιπου μεσα,οποτε δεν αγχωνομαι.....
|
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτά τα - 0 - ? Εγώ δεν αφείνω ποτέ μα ποτέ να δω τέτοια ένδειξη γιατί δεν έχω μηχανή χθεσινή (1200GS 2005) και στο τεπόζιτο δεν ξέρω πόση μούργα ή άλλα κατάλοιπα υπάρχουν για να στενάξει το injection ή να πάρει αέρα το κύκλωμα και να στενάξει η αντλία. Μόλις πάρω ένδειξη για ρεζέρβα βάζω βενζίνη και τέλος ! Σε Πόλεις ζούμε και ο βενζινάς δεν είναι είδος προς εξαφάνιση τώρα στο ταξίδι κανονίζω ή προτεινω στάσεις εφοδιασμού ανα περίπου 200 χλμ που όλα τα μηχανάκια έχουν ορια αυτονομίας. Οι χιλιομετρικές ενδείξεις
Εναπομεινάντων χλμ είναι αναλογικά υπολογισμένα με το πόσα χλμ έκανες για να κάψεις τα προηγούμενα 16 lt συνήθως σου λέει κατα προσέγγιση 65 - 70 και τι σημαίνει αυτό πας από Αθήνα Λαύριο για να βάλεις βενζίνα στο αγαπημένο σου βενζινάδικο που την έχει φρέσκια? Όχι πας συμπληρώνεις λίγο αν φοβάσαι τα βενζινάδικα της περιοχής που κινήσε και φουλάρεις εκεί που θέλεις! Και όλα αυτά αν σε πιάσει εξ απείλης γιατί σαν λογικός χειριστής βαρέου μηχανήματος ξέρεις και πόσα χλμ κάνεις κατα μέσο όρο και δεν αφήνεις την κούκλα σου να στεγνώσει ο καταπιόνας της με άγνωστες συνέπειες! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και ηταν ολα κλειστα.Πατησα ομως την ενδειξη για βενζιναδικο στο zumo και σε ελαχιστα δευτερολεπτα μου εβγαλε τα πιο κοντινα.Κι ετσι ολα οκ!!! |
|
|||
|
|||
Τα χιλιόμετρα που αναγράφοντε πολλες φορες είναι πλασματικά...Γι'αυτό το νού μας......
|
|
|||
|
|||
Είσαι τυχερούλης πάντως.....Εμένα μου ανάβει το alarm βενζίνης με υποτιθέμενο υπόλοιπο 115 - 110 χιλιόμετρα και πάω κατευθείαν και γεμίζω και τελειώνει το θέμα !!!
|
|
|||
|
|||
ΕΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 27 ΧΛΜ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ!ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΣΤΑΘΜΗ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΛΙΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ!!!ΑΥΤΗ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝ ΕΓΩ ΜΕΙΝΩ!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||