|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Adventure Training Level I την Κυριακή 11/9/2011 !!!
Γιώργο, έχεις P.M.
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Θα με ενδιέφερε και εμένα να συμμετάσχω στο συγκεκριμένο training αλλά έχω δύο θέματα σχετικά με τον εξοπλισμό που πρέπει να έχω και ζητάω την βοήθειά σας.
Α) Σχετικά με τις μπότες, έχω μποτάκια της bering (TROOPER - Sous leur look de baroudeur, les Trooper offrent tout ce qu'on attend d'une chaussure montante dédiée à la moto. Etanchéité et protections des malléoles sont au programme pour un prix très contenu.). Είναι αποδεκτά αυτά ή είναι απαραίτητο να έχω μπότες τουρισμού ή enduro? Β) Επίσης δεν έχω ούτε παντελόνι ούτε επιγονατίδες. Θα ψάξω μέσω ενός φίλου μήπως βρω δανεικές επιγονατίδες. Αν όμως δεν έχει, υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική? Π.χ. μήπως μπορώ να ενοικιάσω στην σχολή ή από κάπου αλλού? Επειδή είναι και πολύ κοντά η συγκεκριμένη προθεσμία, δεν ξέρω αν θα προλάβω τελικά, αλλά πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για το επόμενο μάθημα που από ότι βλέπω στο site του rideit.gr θα γίνει στις 16/10… Κάθε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ προκαταβολικά |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλό είναι να φοράμε πάντα ψηλή μπότα, έστω τουριστική. Όσο για το παντελόνι, αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιωτικού (και όχι μόνον) εξοπλισμού, ενός μοτοσυκλετιστή. Για την ερχόμενη Κυριακή πάντως, υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις... |
|
|||
|
|||
Μεσα και γω
ανδρεα εχω εγω κατι επιγονατιδες και μπορω αν θες να στις φερω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οπότε τα μποτάκια δεν...? Γιατί με επιγονατίδες, χάρη στον συμφορουμίτη space, βολεύτικα, άρα αν είναι οκ και τα μποτάκια δηλώνω και εγώ μέσα για την Κυριακή. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε space. Αν πάρουν το ok και τα μποτάκια μου, θα είμαι την Κυριακή παρόν. Αν όχι, δεν χρειάζεται να φέρεις τις επιγονατίδες. Και πάλι όμως σε ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άντε και σου λέμε ότι είναι οκ τα χαμηλά μποτάκια. Άντε και έρχεσαι στο μάθημα. Αν γυρίσεις έναν αστράγαλο, ο μη γένοιτο, μετά τι θα λες ; Φταίει το forum που σου είπε ότι είσαι Οκ; Φταίει ο Μανιάτης που σε δέχθηκε; Εν πάση περιπτώση, τί νούμερο μπότες φοράς, μήπως και σε βολέψουμε .... . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προχωράς στις υπόλοιπες διαδικασίες κανονικά και μου κάνεις κι ένα τηλέφωνο υπενθύμισης το Σάββατο το βράδυ ! Καλή επιτυχία στο μάθημα ! . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε arkas... Πάω αύριο για κατάθεση και θα σε ενημερώσω. |
|
|||
|
|||
Λίστα Συμμετεχόντων στο Adventure Level I της Κυριακής 11/9/2011 1. LakisGS ........ εξώφλησε ! 2. manosxlv ....... εξώφλησε ! 3. ΜudRat ......... εξώφλησε ! 4. wolverine 5. sliv ........... εξώφλησε ! 6. danaos ......... εξώφλησε ! 7. geod 8. Andreas F800GS 9. Space .
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GS Forum Adventure Training Level II την Κυριακή 25/9/11 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 173 | 02-11-2011 15:38 |
Adventure Training την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 96 | 27-06-2011 22:46 |
Adventure Training την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 88 | 07-06-2011 20:09 |