|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ατύχημα στο Μοσχάτο
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το ξέρετε ότι οι πιτσιρικάδες με τα παπάκια που κόβουν την εξάτμιση βγάζουν τα φτερά και ασχολούνται με το μηχανάκι όλη μέρα το να φοράνε κράνος είναι ¨υποτιμητικό?¨Αμα φοράς κράνος είσαι ψιλοφλώρος.Το μοναδικό αξεσουάρ που επιτρέπεται είναι σκουφί γιατί έτσι είσαι πιο γ******.Εχω μία ομάδα απο αυτούς κοντα στην δουλειά μου και έχω προσπαθήσει με διάφορους τρόπους να τους κάνω να αλλάξουν νοοτροπία αλλά μάταια.Δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα και αν κάποιος απο αυτούς δώσει λίγο παραπάνω προσοχή σε αυτά που λέω δεν θα τα εφαρμόσει φοβούμενος τον χλευασμό της παρέας.
|
|
|||
|
|||
.... και τους καθρέφτες ...
|
|
|||
|
|||
πριν καιρο, οταν η πολιτεια εκανε την δουλεια της για μερικους μηνες,
ολοι σχεδον φορουσαν κρανος ακομη και στον καυσωνα... τοσο σπουδαιο ειναι να κανει καθε μερα αυτο που πρεπει? ποσα προστιμα θα αντεξει να πληρωσει ο ανεγκεφαλος? στο τελος απο συνηθεια θα φοραει κρανος |
|
|||
|
|||
Κριμα αλλα ολα ξεκινουν απο την οικογενεια
|
|
|||
|
|||
κρίμα στα πιτσιρίκια....
όσες φορές έχω πει φιλικά σε πιτσιρικάδες να φορούν κράνος, οι απαντήσεις είναι από το ξέχασα μέχρι θα χαλάσει το μαλλί.... το καλοκαίρι, στα διόδια της αττικής οδού στην κατεχάκη, είδα μηχανή με 4 μελή οικογένεια, κανείς κράνος! τι να κάνει κι η πολιτεία, όταν υπάρχουν ανεύθυνοι.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σήμερα τα πρόστιμα τσούζουν περισσότερο από ποτέ....αλλά...είπαμε το να σταματάς σε φανάρι δίπλα σε περιπολικό ή "ζητά" ξεκράνωτος και να μην σου λένε τίποτα είναι μία ακόμα "ελληνική" πρωτοτυπία.... |
|
|||
|
|||
Κρίμα για ρο παληκαρι που χάθηκε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Συμφωνώ ότι όλα ξεκινούν από το σπίτι, πρέπει τα παιδιά να δέχονται τις σωστές συμβουλές και κατευθύνσεις από τους γονείς σίγουρα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και η κοινωνία δεν πρέπει αν κάνει τη δουλειά της. Είναι απαράδεκτο να παραβλέπει η αστυνομία τους αναβάτες χωρίς κράνος. Θα έπρεπε να πέφτει πρόστιμο ΑΜΕΣΑ, όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Για πάτε στη Γερμανία να καβαλήσετε χωρίς κράνος, ούτε 500m δε θα προλάβετε να κάνετε. Όλοι μαζί πρέπει να βοηθήσουν, και η οικογένεια και η πολιτεία και τέλος πάντων, το πρόστιμο είναι γι αυτούς που δεν καταλαβαίνουν από λόγια…
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ατύχημα στο Indy 500 στην Indianapolis των Η.Π.Α. | skippybi | Κόσμος | 2 | 01-06-2010 20:18 |
Ατύχημα - Αττική Οδός | arisp | Γενικά - Αναβάτης | 23 | 22-04-2010 12:35 |
Ατύχημα με τραίνο ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 8 | 07-04-2010 07:59 |
Ατύχημα σε motorshow!!!!!!!!!!! | kostasvar | Διάφορα | 12 | 11-02-2010 22:52 |
Ατύχημα στην παραλιακή....... | pepax66 | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 26-06-2009 08:22 |