|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: METZELER TOURANCE NEXT
Sorry......εχω αλλαξει τοσα, που τα μπερδευω, λογω ηλικιας
Roadsmart 2........ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παντα ορθιοι ολοι και θα τα βρουμε τα αλλα, το θεμα ειναι να επικοινωνουμε με αυτο που εχουμε αναμεσα στα ποδια μας και να το αγαπαμε και να το παινευουμε.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τα Next τα εβαλα εδω και κανα μηνα, μετα απο ταξιδι 1500 χλμ. ξεκαθαρα προτιμω τα EXP που ειχα !!!
Με τα Next σε ευθεια με βαλιτσες (μαμα) πισω απο αερα αυτοκινητων απλα ειναι τρομος... ολη η μηχανη ειχε ταλαντωσεις παρομοιες συνθηκες με τα EXP δεν καταλαβαινα τιποτα. Εχει καποιος αλλος εντυπωσεις ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δε νομίζω , στις συνθήκες που περιγράφεις, οι ταλαντώσεις που λες να οφείλονται στα ελαστικά. Με την προϋπόθεση ότι δεν έχουμε περίπτωση στραβού σκελετου΄, αλλά τότε θα είχες θέμα γενικώς.... Ψάξε από πιέσεις στα λάστιχα (βάζεις ότι λέει κάτω από τη σέλα αναλόγως φορτίου, ή ότι άλλο νομίζεις/σου είπαν κλπ....), τρόπο φορτώματος, ακόμα και ο αέρας (ένταση/διεύθυνση) παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε κάθε περίπτωση. Και ειδικά το τελευταίο, δεν είναι ποτέ ίδιο..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Αφού το λέει ο άνθρωπος : σε παρόμοιες καταστάσεις με τα EXP δεν είχε τέτοια θέματα.
Στις ίδιες καταστάσεις λοιπόν μπορει να παίζει διαφορετική πίεση ελαστικών ή κακή ζυγοστάθμιση στην τοποθέτηση ή χειρότερα λάστιχα από τα προηγούμενα..... Εχει κάποιος άλλος εμπειρίες από τα NEXT και ποιές ; Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Καλημερα, το post το εβαλα για να ψαχτουμε λογο παραπανω, πιεση φυσικα ηταν ο.κ. αερας δεν φυσαγε ιδιαιτερα η ζυγοσταθμιση δεν νομιζω να δημιουργει ταλαντωσεις ? Ας δουμε και παρομοιες εμπειριες απο αλλους...
|
|
|||
|
|||
Οταν κολλάω πίσω από προπορευόμενα οχήματα το κούνημα ή ταλάντωση από τους στροβιλισμούς πάει σύννεφο, ανεξαρτήτως ελαστικού. Bridgestone, Pirelli, Michelin μέχρι τώρα
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα, επειδή και εγώ προσανατολίζομαι στο να αλλάξω τα EXP μου σε NEXT, θα ήθελα γνώμες από παιδιά που έχουν κάνει αυτή την μετάβαση..
Είναι όντως καλύτερο ή να μείνω στα EXP από τα οποία είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Με φόβισε λίγο το σχόλιο με τις ταλαντώσεις, συν το γεγονός ότι είναι version 1.. (δηλαδή αδοκίμαστο στον χρόνο..) |
|
|