|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ενδοσυνεννόηση ;;;
|
|
|||
|
|||
Παίδες, έχω το BT1 εδώ και λίγο καιρό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, τόσο στο τηλέφωνο όσο και στην επικοινωνία με τον συνεπιβάτη.
Ξέρει κανείς να μου πει σίγουρα με πιο κινητό μπορώ να το συνδέσω για να παίζει και μουσικούλα ή ακόμη καλύτερα radio? 2 SE που δοκίμασα, δυστυχώς δεν μεταφέρουν τον ήχο στο BT |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τώρα, το ΒΤ2 με ΝΟΚΙΑ 6233 που το έχω δοκιμάσει, παίζει μουσική ΒΤ, αλλά μονοφωνικά. |
|
|||
|
|||
Τα ακουστικά δεν είναι πρόβλημα, γιατί κόβω ένα handsfree και το ξεγελάω για την κεραία. Το θέμα είναι ότι δεν μου μεταφέρει τον ήχο από τα ακουστικά, στο bluetooth.
|
|
|||
|
|||
Όμως όταν συνδέσεις καλώδιο (ακουστικά, χαντς φρη...) βγάζει στην οθόνη και την ένδειξη "ακουστικά" οπότε συνήθως αποκλείει το ΒΤ.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Ακριβώς έτσι... Ψάχνω λοιπόν συσκευή που να μπορεί να μεταφέρει radio ή mp3 από την συσκευή στο bluetooth
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ράδιο για μένα είναι οτι ακριβως ζητάω. Πως θα το κάνω ομως δεν ξέρω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και για μένα το ραδιόφωνο ειναι σημαντικό. |
|
|||
|
|||
Μήπως μέσα απο κάποιο gps μπορει να πέράσει το ραδιόφωνο ;;;;;
|
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, bt2, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, λεοντοκαρδοσ, ενδοσυνεννόηση, moto, moto bmw, motobmw |
|
|