|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι θέλετε να αλλάξει στην επόμενη μεγάλη GS;
Eννοείται οπωσδήποτε boxer και αν γινεται να παραμείνει αεροελαιόψυκτος. Από εκεί και πέρα λεπτομέρειες:
1. Πιό αξιόπιστο και εύκολο τσεκάρισμα λαδιού. 2. "get you home" παρακάμψεις για γνωστά ευάλωτα και μη υποσυστήματα (π.χ ελεγκτη αντλίας βενζίνης κλπ) 3. Καλύτερη σχάρα στο απλό GS (ας μπει του adventure που ειναι μια χαρα) 4. Προσοχή να μην ανέβει το βάρος, αν μπορεί ας κατεβει στα επίπεδα του πρώτου 1200 5. Λίγο μεγαλύτερο ντεπόζιτο στο απλό GS Θα έλεγα και καλύτερη εξάτμιση, αμορτισερ, και hugger στην πίσω ρόδα, αλλά πρέπει να ζήσουν και οι εξατμισάδες, αμορτισεραδες, αξεσοράδες κλπ Το βασικό ειναι να μην αλλάξει ο χαρακτήρας και το πολυεργαλείο που είναι τώρα. |
|
|||
|
|||
Εξελιγμένα ηλεκτρονικά που να μην χαλάνε ESA, ABS ESP κλπ, ποιότητα επιπέδου NASA
Αν υδρόψυξη για τα euro5, να μας δώσουν κ αξιόπιστους 130 ίππους Ανάρτηση τοπ, ναι να είναι boxer βάρος.......μείωση.... τιμή..... μείωση...αλλιώς 5 χρόνια η 100.000κμ φουλ εγγύηση... τζελ σέλα ευκολόχρηστη κλειδαριά κράνους γκριπ που να μην λειώνουν σαν βουτυρο, χαμήλωμα εξάτμισης ωστε να έχουν κ οι 2 βαλίτσες ιδια χωρητικότητα σκληρότερες οι ακτινωτές ζάντες.... Σοβαρή βελτίωση φωτισμού... |
|
|||
|
|||
Να μην αλλάξει τπτ φοβερό. Ψιλομαζέματα όπως κάνει έως τώρα.
Αν αλλάξει μπόξερ κλπ, θα κερδίσει λίγο κόσμο, και θα θέλει να ανταγωνιστεί, όλες τις μοτο της αγοράς. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φυσικά δεν θα με χάλαγε καλύτερο να μη σκύβω. Η εξάτμιση είναι από τις καλύτερες εργοστασιακές και στο 2010+ ακόμα και στον ήχο. Μπορούσε να είναι ομορφότερη, αλλά ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που δεν είναι από αυτές στο σχήμα καραμούζας (!!!) που ψιλοείναι στη μόδα σε κάτι... Ιάπωνες (ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΜΠΛΙΑΧ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ). Hugger ΔΕΝ θέλω γιατί απλά χαλάει το ύφος της (θα μπουκώνει στις λάσπες κλπ.). Όποιος θέλει άλλη χρήση ας αγοράσει. Προτιμώ να ήταν μαμίσιο το ψηλό κάλυπτρο (αυτό που σχεδόν ακουμπάει το πίσω αμορτισέρ) της Touratech (και άλλων) που ούτε καν φαίνεται αν δεν το προσέξεις - και κάνει ΜΕΓΑΛΗ δουλειά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για τα γκριπ μεγάλο δίκιο. Εκεί να μπουν τζελ! Συμβατά με την θέρμανση όμως. Χαμήλωμα εξάτμισης σε GS;;; Με τίποτα όμως! Εγώ παραλίγο να γράψω στο δικό μου wishlist ΨΗΛΩΜΑ εξάτμισης (και ας την έβαζαν κάτω από τη σέλα για να μην έχουμε πρόβλημα βαλιτσών - αν ΔΕΝ θυσιαζόταν διαδρομή αμορτισέρ όμως). Παιδιά είναι GS! Όσοι έχουν περάσει ποταμάκι ξέρουν τι λέω πολύ καλά. Είπαμε να παραμένει GS. Αν θέλετε να γίνει LT, RT κλπ. υπάρχει και το LT, RT κλπ. Last edited by NLS; 27-07-2011 at 18:00. |
|
|||
|
|||
Να ξανα γίνει μηχανή και όχι ενα τεράστιο παιχνίδι με πολλά πολλά ηλεκτρονικά!!!!
Τα οποια χαλάνε και όλας!!!! Το λέω και τι ξανά λέω!!!! Η τελευταία μοτο που έβγαλε η μαμα BMW ηταν το 1150gs adventure παει και τελειώσε!!!! Μια μοτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!! |
|
|||
|
|||
Μπορεί να έχεις δίκιο. Ωστόσο η 1200GS έγινε μακράν πιο εμπορική. Για κάποιο λόγο μάλλον. Αποκλείεται να κάνουν πίσω σε αυτό τον τομέα ε.
Εσύ γιατί προτίμησες το HP2 από κάποιο 1150 φτιαγμένο HPN; (θα ερχόταν και φτηνότερα ίσως) |
|
|||
|
|||
Συμφωνω οτι εγινε η ποιο εμπορικη μοτο της μαμας....
γιατι και "εμεις" σαν αναβάτες εχουμε αλλάξει νοοτροπία!!! το οτι ειναι εμπορικη δεν σημανει και πολλά!! δηλ με το varadero δεν πας παντου?!?!?!?! Παλιά γυρνάγαμε ολη την Ελλάδα και την ευρώπη με XR και KLE και τωρα θέλουμε αν ηταν δυνατόν η μοτο να οδήγει και για εμάς!!! Και φυσικά εχουμε και το κομπλεξ του ποιο "τουμπανο" δηλ να βαζουμε να βάζουμε επάνω πραγματα που παλια ουτε θα το σκεφτομασταν....δηλ μην τρελαθω οτι δεν μπορουμε να ζησουμε χωρις τα προστατευτικα για τα νερα που βάζουμε στα πόδια...που ειναι το πρωτο πράγμα που θα σου χτυπήσει το πόδι σε περίπτωση πτωσεις Πας σε καφετερια και το μονο που ακους ειναι έβαλα εξάτμιση εβαλα αυτο εβαλα εκείνο!!! .."τι μηχανή έχεις?" ..."varadero" ...α...καλά ..."τι μηχανη εχεις GS..." ..΄."ελα ρε μαγκα δεν παιζεσαι" και φυσικά ειναι πολύ μαστ να βλέπεις μια μπουμπου καλο γιαλισμένη στην καφετερια. μακάρι οσοι εχουν gs να ήξεραν γιατι έχουν gs και μακάρι να χρεισιμοποιούσαν και g εκτος του s υπάρχουν ατομα που ξέρω τα οποια ειναι με μισθο και πάνε και αγοράζουν 1200 απλα για να ειναι μαστ!! και μετα πανε απο τα κινεζικα και αγοραζουν φρενα γιατι δεν βγαίνουν οσο γιατι πήρα το ΗΡ φίλε ειναι κατι το διαφορετικο σαν στήσιμο μοτο γενικά και για το χώμα που το θέλω εγω δεν μπορώ να πάω με gs ή gsadv για αυτο και μονο τον λόγο οριακά ειμουν για 1150gs adv οριακα |
|
|||
|
|||
πολύ σωστά τα λες
όμως δεν αλλάξαμε ΕΜΕΙΣ σαν νοοτροπία (με την περιορισμένη ομάδα που εννοείς), όλος ο πλανήτης έχει αλλάξει |
|
|||
|
|||
ναι αυτο λέω φίλε μου οτι μέσα σε όλα εχουμε μπεί και εμεις στο τρυπάκι.....και χώνουμε χώνουμε!!!
αστα.... δηλ για εμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα τα έσκαγα για να πάρω μια 1150 σαν του commander.... το ειχα το 1150adv και "λεει" πολλά πιστεψε με... Να είσαι καλα! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
...μέχρι να βρέξει. | kosta12gs | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 13-06-2011 15:07 |
Θα πετάξει χαρταετός GS Forum στο Βόλο;;; | GregoryGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 8 | 02-03-2011 21:20 |
Πνίγονταν τα δυο της παιδιά και η μάνα έπρεπε να διαλέξει ποιο θα σώσει | gsmaniac | Κόσμος | 14 | 09-09-2010 14:26 |
Ποια εταιρία κινητής έχετε επιλέξει; | Arkas | Διάφορα | 29 | 17-07-2010 22:32 |
Ποιός θα σφάξει το αρνί το Πάσχα ;;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 19-03-2009 01:49 |