|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: τοσκανη...αλπεις.... κ λιγο απο καρπαθεια
Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεε πραμαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
τι μας θυμιζεις χειμωνιατικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά!!! Δεν ξέρω αν περάσατε από εκεί αλλά ανάμεσα σε Φλωρεντία και Πίζα (κοντά στο Έμπολι) υπάρχει ένα χωριό το Βίντσι (Vinci). Είναι το χωριό του Λεονάρντο. (Leonardo da Vinci). Εκεί σπούδαζα πριν από μια 20ετία... Τι μου θυμίσατε... Έχω χρόνια να πάω. Μπράβο!! Να 'σται πάντα καλά να ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ!!!
|
|
|||
|
|||
Αυτά είναι τα ωραία....
Δώσε φιλαράκι!!!! |
|
|||
|
|||
Ωραιες εικονες ειδικα πανω στο Μont Blanc.Περιμενουμε συνεχεια.
|
|
|||
|
|||
Η επομενη μερα μας βρεισκει στο δρομο για Γερμανια κ να βλεπουμε πολλα αυτοκινητα σαν κ αυτο..
το απογευμα φτασαμε σε μια πολη 20 χλμ απο την stuttgard κ μετα απο μπανιο καναμε της βολτες στην bagnack.. Την αλλη μερα γυρισαμε τη stuttgard.. πολυ ωραια πολη κ ετιχε να εχει κ εκθεση της μερσεντες στο κεντρο.. πολυ ωραιο αμαξι σε αψογη κατασταση. ο σταθμος κατασκευης χιτλερ το κοινοβουλιο τους νομιζω... στην εκθεση της μερσεντες στην αφρικη ηρθαμε???? πολυ ωραια εμφανιση παντως.. αφτα κ απο την ωραια γερμανια... εντυπωση μας εκανε το πως ετρεχαν στην αριστερη λωριδα πραγματικα αν εβγαινες για προσπεραση κ δεν εμπαινες γρηγορα δεξια θα περνουσε απο πανω σου κανενα r8. την επομενη μερα θα πηγαιναμε Αυστρια κ συγκεκριμενα Βιεννη. δυστιχος δεν εχω καμια φωτο γιατι σε ολο το δρομο κ ολη την επομενη μερα μας εβρεχε συνεχεια. ηταν η μονη μερα του ταξιδιου με βροχη κ πολυ βροχη και επρεπε να κανουμε γυρω στα 600 χλμ.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΑΙΡΟΣ – Σημαντική μεταβολή με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους | Nondas | Επικαιρότητα | 2 | 05-10-2011 16:19 |
Μα.... τόση ζήλεια πια...?!? Τι τα θέλεις και τα σκαλίζεις...?!? | CPretenteriS | Χιούμορ | 19 | 28-01-2011 21:13 |
Είναι πολύ σκληρό να μην την έχεις από το να την έχεις και να κάθεται | emix | Γενικά - Αναβάτης | 12 | 11-07-2010 15:29 |
Καφεδακι στην Αιγλη Ζαππειου την Τεταρτη 21/10/09 | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 152 | 22-10-2009 19:08 |
Πλαστική απειλή στο Αιγαίο | Alext | Ελλάδα | 3 | 19-06-2009 02:31 |