GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 04-04-2012, 19:39
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Η Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας απορρίπτει τα ελληνικά ομόλογα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
''Δεν θελει να αφησει χρεη στα παιδια του.......'', σωστα λοιπον προεβλεψα σε αλλο νημα........ειχε χρεη........
και ποιος του φταιει? το μνημονιο φυσικα, ετσι δεν ειναι?
Και τι επαγγελματος? ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ!!!!! οχι οτι ειναι πλουσιοι ¨η οτι βγαζουν εκατομμυρια αλλα ειναι ενας κλαδος που δεν προκειται να πεινασει ποτε.......οι ανθρωποι χωρις φαρμακα πεθαινουν οπως ξερεις.

Οπως εγραψα στο άλλο νημα, δεν τον λυπαμαι διοτι ηταν αδυναμος χαρακτηρας και δεν σταθηκε ορθιος για να παλεψει.....
Στο κατω-κατω και απο καρδια να πεθαινε (ηλικια) ουτε τοτε θα αφηνε χρεη στα παιδια του.

Και ξαναλεω, το μονο για το οποιο λυπαμαι ειναι η οικογενια του που ΤΩΡΑ θα κληθει να παλεψει ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!!!!

Εχω πληρη επιγνωση του που βρισκομαι.
σκληρα λογια......
δεν γνωριζω τους λογους, που αναγκασαν τον ανθρωπο να αυτοκτονησει..........αλλα δεν μπορω να τον πω δειλο
συμφωνω οτι εχεις επιγνωση, οπως και οτι γραφεις εδω μεσα, το γραφεις απο αντιδραση....
εισαι καλος ανθρωπος.......
Reply With Quote
Παλιό 05-04-2012, 11:22
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Η Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας απορρίπτει τα ελληνικά ομόλογα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
σκληρα λογια......

δεν γνωριζω τους λογους, που αναγκασαν τον ανθρωπο να αυτοκτονησει..........αλλα δεν μπορω να τον πω δειλο
συμφωνω οτι εχεις επιγνωση, οπως και οτι γραφεις εδω μεσα, το γραφεις απο αντιδραση....

εισαι καλος ανθρωπος.......
Κωστα, σκληρα λογια ναι......αλλα οχι χωρις αιτια.
Ο ανθρωπος αυτος ηταν συνταξιουχος απο το 1994, την ιδια χρονια ειχε πουλησει το φαρμακειο του σε αλλον φαρμακοποιο. Ηταν μελος του κινηματος ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'', το οποιο εξεδωσε και ανακοινωση, με αναρτημενο σχετικο πανο στο μπαλκονι του διαμερισματος του και διαζευγμενος με μια κορη 37 ετων.

Αυτος ο ανθρωπος λοιπον ηταν οχι πλουσιος αλλα τελος παντων σε καλη οικονομικη κατασταση με ξεκαθαρη πολιτικη θεση και με παιδι μεγαλο ενηλικο το οποιο ειτε δουλευει ειτε οχι ο ιδιος δεν εχει το αγχος του πως να το μεγαλωσει.

Απο την επιστολη του που αναρτηθηκε σε αλλο νημα φαινεται οτι δεν ηταν τα οικονομικα προβληματα που τον εσπρωξαν στην αυτοκτονια αλλα το αισθημα ''προδοσιας'' της χωρας απο το πολιτικο συστημα. Οι αναφορες στον Τσολακογλου - σαφη ιστορικη αναφορα και παραλλησμος του τοτε πραγματικου προδοτη με τους υποτιθεμενους σημερινους ''προδοτες'' πατωντας πανω στα κελευσματα του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ αν και ηταν 6 χρονων ο ιδιος τοτε - καθως και η επιλογη της Πλατειας Συνταγματος ως χωρο της Δημοκρατιας και της ελευθεριας του λογου παραπεμπουν στο αισθημα ''προδοσιας'' της χωρας απο το πολιτικο συστημα που ο ιδιος ενοιωθε.

Αυτη ειναι και η αιτια του σκληρου μου ποστ οπως λες. Δεν ειμαι υποχρεωμενος να νοιωσω θλιψη για καποιον ο οποιος δινει τελος στην ζωη του για τετοιον λογο. Θα επρεπε, κατ'εμενα, να μεινει ζωντανος και να παλεψει για την αλλαγη του πολιτικου συστηματο μεσα κι εξω απο τον πολιτικο χωρο που ανηκε οσο κι αν εγω αντιπαθω το κινημα και τον πολιτικο χωρο στο οποιο ηταν ενταγμενος!!

Δεν ειμαι επισης υποχρεωμενος να συμπλευσω με ολους αυτους οι οποιοι ταυτιζουν την συγκεκριμενη αυτοκτονια με το μνημονιο και την οικονομικη κριση και προσπαθουν να την ενταξουν στο γενικοτερο πλαισιο που αφορα αυτα τα δυο.

Ειμαι ομως υποχρεωμενος να αισθανθω θλιψη κι αγανακτηση τα οποια εχουν σχεση με το μνημονιο και την οικονομικη κριση γι αυτην την αυτοκτονια που εγινε πριν ενα χρονο (Απρ 2011) και για την οποια δεν μιλησε κανεις!!!! Και δεν μιλησε κανεις διοτι εγινε σε ενα διαμερισμα στην Νικαια κι οχι στο Συνταγμα δημοσια. Ουτε φυσικα το κινημα ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' εξεδωσε καποια ανκοινωση για αυτην την αυτοκτονια.
Ουτε γιαυτην, ελπιζω το ''αλβανος'' να μη σε χαλαει -ειχε ανηλικα παιδια να μεγαλωσει-, ουτε γιαυτην, το οτι δεν ηταν για οικονομικους λογους αλλα τοξικους εχει σημασια? και ποσες άλλες.........................
Ειμαι τελος υποχρεωμενος να προβληματιστω με την αυξηση των αυτοκτονιων παγκοσμιως και ειδικα στην Ελλαδα λογω της οικονομικης κρισης κι οχι για αυτοκτονιες λογω πολιτικων πεποιθησεων περι ''προδοσιας'' κι αλλων συναφων.

Αν ηταν ετσι φιλε Κωστα τοτε το 1973 οι φοιτητες δεν επρεπε να εξεγερθουν αλλα να αυτοκτονουν ομαδικα..............
Αν ηταν ετσι φιλε Κωστα τοτε τις 10ετιες του '50 και '60 οι πατεραδες μας δεν επρεπε να φευγουν μεταναστες αλλα να αυτοκτονουν κι αυτοι ομαδικα.
Ετσι και οι μεν και οι δε θα περνουσαν ισως καλυτερα τα μηνυματα τους στον λαο και τις κυβερνησεις, χουντικες και μη.

Υ.Γ. ο ''κμβ'' σε αλλο νημα ποσταρε το παρακατω...εγω το εχω κανει σημαια μου μηνες τωρα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από κμβ Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν πέσεις κάντο με ψηλά το κεφάλι
Αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να κρατηθείς, μην πέσεις ποτέ

Last edited by GeorgeP; 05-04-2012 at 11:34.
Reply With Quote
Παλιό 05-04-2012, 11:37
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Σαν να λες δηλαδή ότι προτιμάς να αυτοκτονούν κατ'οίκον. Η δημόσια αυτοκτονία σε χάλασε επειδή θέτει το πρόβλημα στο προσκήνιο. Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τους προδότες. Οτι και να λες Γιώργο, ότι και να πιστεύεις, συντελείται "δολοφονία" του ελληνικού λαού. Οταν θα το καταλάβεις, έχεις και την εναλλακτική της βρεττανικής υπηκοότητας.
Reply With Quote
Παλιό 05-04-2012, 11:57
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Σαν να λες δηλαδή ότι προτιμάς να αυτοκτονούν κατ'οίκον. Η δημόσια αυτοκτονία σε χάλασε επειδή θέτει το πρόβλημα στο προσκήνιο. Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τους προδότες. Οτι και να λες Γιώργο, ότι και να πιστεύεις, συντελείται "δολοφονία" του ελληνικού λαού. Οταν θα το καταλάβεις, έχεις και την εναλλακτική της βρεττανικής υπηκοότητας.
Σαν να λεμε οτι ασχολουμαστε επιλεκτικα με τις αυτοκτονιες που ''πουλανε'' ενω αφηνουμε στο περιθωριο αυτες που πραγματικα ειναι θρηνος...............

Η Βρετανια ειναι σε χειροτερη μοιρα απο εμας.............εξαιτιας της οικονομικης κρισης εκει εχασα την δουλεια μου εγω εδω!! Ετσι ειανι η ναυτιλια, στο Τιμπουκτου κτυπα η κριση και τα καραβια με την σημαια του και οι εταιρειες στο εδαφος του απολυουν εργαζομενους στην Ελλαδα.
Αλλα ναι, θα μπορουσα, μονον που εγω δεν ''δραπετευω'' απο το προβλημα αυτοκτονωντας (αν και δεν ηταν για οικονομικους λογους η αυτοκτονια του 77χρονου) αλλα το παλευω ζωντανος..
Reply With Quote
Παλιό 05-04-2012, 12:04
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Σαν να λεμε οτι ασχολουμαστε επιλεκτικα με τις αυτοκτονιες που ''πουλανε'' ενω αφηνουμε στο περιθωριο αυτες που πραγματικα ειναι θρηνος...............

Η Βρετανια ειναι σε χειροτερη μοιρα απο εμας.............εξαιτιας της οικονομικης κρισης εκει εχασα την δουλεια μου εγω εδω!! Ετσι ειανι η ναυτιλια, στο Τιμπουκτου κτυπα η κριση και τα καραβια με την σημαια του και οι εταιρειες στο εδαφος του απολυουν εργαζομενους στην Ελλαδα.
Αλλα ναι, θα μπορουσα, μονον που εγω δεν ''δραπετευω'' απο το προβλημα αυτοκτονωντας (αν και δεν ηταν για οικονομικους λογους η αυτοκτονια του 77χρονου) αλλα το παλευω ζωντανος..

Οπως το έγραψες! Η αυτοκτονία ήταν ξεκάθαρα πολιτική, ένα statement. Και σαν τέτοιο αξιολογείται. Μόνο τώρα θέλοντας και μη οι "άρχοντες", ανεξαρτήτως χρώματος, μίλησαν. Και πάλι καλά δηλαδή, αν μπορούσαν θα προσποιούνταν ότι δεν έγινε.
Ελπίζω να μη γίνει αυτό που έγραψε ο peterv.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης