|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 200 Χιλιόμετρα Χώμα !!! Αθήνα – Αράχοβα By Rideit
Μπράβο σε όλους! Διοργανωτές και συμμετέχοντες
ΥΓ1. Αυτή η εκδρομή δεν ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 8/4/12 ?... Δεν πειράζει, το Μάιο στην Β. Εύβοια με περισσότερες συμμετοχές ... Εγώ "καλύφθηκα" με adventure tour στα πλαίσια του 2ου trail ride στη Δυτική Αττική ΥΓ2. Σκισιμάτακι στη σέλα, ξέρει κανείς πως (και εάν) φτιάχνεται ?... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
οι καλύτερες τιμές και δουλειά σούπερ!! |
|
|||
|
|||
Εγώ δεν μπορούσα να έρθω έτσι κι αλλιώς αλλά από περιέργεια και μόνο, που ανέβηκε αυτή η εκδρομή γιατί δεν την πήρα χαμπάρι καθόλου!
Όπως δεν έχω πάρει χαμπάρι την εκδρομή στη Β. Εύβοια που αναφέρει ο Μηνάς. Τι στο καλό, στραβώθηκα κιόλας??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Thanks! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βλ. Πρόγραμμα Κοίτα να συνεφέρεις το γόνατό σου εσύ πρώτα, που δεν κρατιέσαι ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωραία, τώρα βλέπω τι ωραίες εκδρομές θα χάσω! Που θα μου πάει όμως... θα αρχίσω εντατικά μετά και θα σας προφτάσω! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
η παρεα υπαρχει τα βουνα επισης οποτε...dont worry. το ποδι πως παει αληθεια; |
|
|||
|
|||
ΜΠΡΑΒΟ ΩΡΑΙΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β.ΕΥΒΟΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..
|
|
|||
|
|||
μπραβο παιδια πολυ ωραια και αυτο το μερος με τα αρματα πολυ ωραιο και ενδιαφερον
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
3.600 χιλιόμετρα στην Ελλάδα | Kosttis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 34 | 22-09-2011 02:42 |
Καλημέρα σας και καλά χιλιόμετρα!! | pilot | Καλώς ήλθατε | 18 | 07-04-2011 22:39 |
Καλώς σας βρήκα και καλά χιλιόμετρα | -DHMHTRHS- | Καλώς ήλθατε | 18 | 21-02-2011 13:51 |
Ήρθε η ώρα για Ευρωπαϊκά χιλιόμετρα.... | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 17 | 29-06-2009 15:34 |
από χιλιόμετρα πως πάμε; | kostas-patra | Γενικά - Αναβάτης | 17 | 03-06-2009 21:35 |