|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οι πρωτες της φωτογραφιες...
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ
|
|
|||
|
|||
κούκλα είναι. καλορίζικη κι αγρατζούνιστη!
|
|
|||
|
|||
Καλά χιλιόμετρα φιλαράκι με το κουκλάκι σου
|
|
|||
|
|||
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σημερα την παρελαβα!!!! Χωρις το navigator ακομα βεβαια αλλα την παρελαβα!!!
Η αφεντομουτσουναρα της λοιπον : Κι εδω που ξεκουραζεται μετα απο τα πρωτα της χιλιομετρα : Kαι καποιες ερωτησεις για βοηθεια τωρα... Πηρα την εσωτερικη θηκη για το top case αλλα βρε παιδια δεν καθεται καλα μεσα, εγω φανταζομουν οτι θα εφαρμοζε ακριβως..Ετσι ειναι ? καποια ιδεα? Αισθανομαι τον κινητηρα καπως τραχυ,εχω την αισθηση οτι στο 2008 μοντελο που ειχα παλια ηταν πιο "βελουδινος".Ετσι ειναι η εχω ξεχασει πως ηταν η παλια μου? και δεν μου εδωσαν manual για τον συναγερμο.Υπαρχει? να το ζητησω? |
|
|||
|
|||
Καλοριζικη και επισημως λοιπον....πολλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχεις μαζι της!!
Στις ερωτησεις σου δυστυχως δεν μπορω να απαντησω,μιας κι εγω παραλαμβανω τεταρτη..... |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ....
|
|
|||
|
|||
καλοριζικη
|
|
|||
|
|||
Καλορίζικη να 'σαι γερός να τη χαρείς
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ..
|
|
|||
|
|||
Καλοτάξιδη και αγρατζούνιστη!!!! και εγώ σήμερα παρέλαβα..... επιτέλους...!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
τι θα θελαμε να ειχαμε σε φωτογραφιες!! | wet & dirty | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 48 | 26-11-2010 12:20 |
Εμπειρίες και φωτογραφιες από Css Lvl II | Λυγκέας | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 6 | 13-09-2010 21:57 |
SYM GTS300i EVO, οι πρωτες μου εντυπωσεις | emix | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 21 | 06-06-2010 19:22 |
φωτογραφιες | ταξιδευτης | Γενικά - Αναβάτης | 2 | 24-10-2009 15:26 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |