|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η τρομπα βενζινης πηγε διακοπές!
Καλά τα λέτε εσείς που έχετε τα μαστόρια στα πόδια σας! Εγώ που την πάτησα και ζω στην Αλεξ/πολη, τι να κάνω?
Πήρα τηλ. την Syvaris και μου έδωσε το τηλ. του Jefe. Μετά πήρα τηλ. τον Jefe και του είπα το πρόβλημα και ο οποίος πήρε τηλ. τον Γιάννη τον αρχιμάστορα. Έπειτα με πήρε ο Jefe και μου έδωσε το τηλ. του Γιάννη. Πήρα τηλ. τον Γιάννη και το έδωσα στον μάστορα μου και έτσι εντοπίστηκε το πρόβλημα! Απλά τα πράγματα εάν ανήκεις στην παρέα του GSFORUM!!! ΥΓ.Αργότερα με πήρε τηλ. ο Jefe να δει τι έγινε και του είπα όλα καλά "ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΦΙΛΕ" |
|
|||
|
|||
Τελικα Σωτηρη τι εκανες?
Υπαρχει πιθανοτητα να σε βαλουν στην Goood will ? παραδεχθηκαν απο το συνεργειο που πηγες στην ανακληση την πατατα που σου καναν? Μακάρι να εχεις καλα νεα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
http://www.gsforum.gr/%CE%93%CE%B5%C...BF%CF%82-2957/ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μου το ξαναεκανε μετα απο εναν μηνα περιπου. Σε μικρες διαδρομες αυτη την φορα (κοντινες αγγαριες μεσα στην Αθηνα) Μετα από δυο μερες πηγα παλι τον Θαναση ο οποιος την κρατησε 3 μερες μεσα. Το διαγνωστικο μια εβγαζε προβλημα στην αντλια, μια διαροη ρευματος απο την πλεξουδα, και την άλλη προβλημα στον εγκεφαλο.... (το ιδιο προβλημα πηγε να αποκτησει και ο δικός μου εγκεφαλος οταν μου τα λεγε ο Θανασης στο τηλεφωνο) Τελικα από ότι μου είπε, άλλαξε ρελε (ηταν στην εγγύηση μιας και η ανακληση πραγματοποιήθηκε περισυ) και λυθηκαν όλα. Τελος για την ιστορία, πηγα στο άλλο συνεργείο που μου άλλαξε το ρελε στην ανακληση (και εβαλε στραβα την φλαντζα και μου δημιουργησε το προβλημα). Εψαξα τον αρχιμηχανικο, ο οποιος αφου του εξηγησα το προβλημα και του δειξα και την στραβοπατημενη φλαντζα, απεφανθει οτι δεν πρεπει να πλενω την μηχανη με πίεση, του εξηγησα οτι δεν εχει πλυθει ποτέ με πίεση, και του ξαναεδειξα την φλαντζα, αλλά η μεγαλειότητα του δεν τον αφησε να δει πιο χαμηλα και εμας τους κοινους θνητους... Οταν μάλιστα του ειπα οτι θα μπορουσε να με αφηνε πανω σε καμια προσπεραση... και μου είπε σιγα.. όλοι ετσι λέτε... δεν συμβαινουν αυτα ευχαρίστησα, χαιρετησα και το συμπαθητικότατο παλικαρι στην υποδοχη αφου δεν θα με ξαναδει, και όλα καλά. |
|
|||
|
|||
Τέλος καλό όλα καλά:sm5::sm5:
Οσον αφορα τον...Τεχνικαρά......νομίζω οτι αποδειχθηκε μεγαλος σαχλαμάρας |
|
|||
|
|||
Του σωτηρη του παρουσιάστηκε το προβλημα επειδη δεν του ειχαν βαλει σωστα την λαστιχοφλαντζα ετσι ώστε να μπαινει νερο κατω από τον ρελε.σε αυτους που η λαστιχοφλαντζα ηταν σωστα στην θεση,πρεπει παντα μετα από κάθε πλύσιμο να φυσάμε η να στεγνώνουμε με ένα πανάκι ?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν ξέρω αν ΠΡΕΠΕΙ....αλλα εγω το κάνω....σε σχετικη μου ερωτηση στον κυρ-αντώνη,γιατι καταργήσαν τα...καπάκια που ειχαν τα παλαιότερα μοντέλα,ήταν για να ψήχεται καινα στεγνώνει πιό γρήγορα εγω αφου περιποιηθω την κοριτσαρα...πάω μια βόλτα στο βενζιναδικο και την φυσαω!!!(και στις ψύκτερς των κυλίνδρων και στο ψυγειο λαδίού και κατω απο την σελλα και στισ τρομπες.....(βέβαια εγω ειμαι εγω |
|
|||
|
|||
Εγώ θα τολμήσω να πω: Τίποτα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τη φλαντζα την είχα βγάλει κ την είχα αλοίψει με γράσσο σιλικόνης πριν την ξανατοποθετήσω όταν έκανα τον πρώτο έλεγχο για ύπαρξη υγρασίας εσωτερικά. |
|
|||
|
|||
το ιδιο πρβλημα υπαρχει και στο RT ξερει κανεις?
εγω παντως την πλενω μονο με σφουγγαρακι... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θορυβος τρομπας βενζινης R1150GS | Ranger_fou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 32 | 08-12-2013 20:31 |
συνδεσμος βενζινης | vaskoukou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 01-06-2010 21:38 |
ενδειξη δείκτη βενζινης σε 1200gs/2008! | FANISGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 12-10-2009 23:21 |
Καλοκαιρινές διακοπές | fmargaritis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 10 | 07-07-2009 23:58 |
Τιμες βενζινης σε πρατηρια και αλλα χρησιμα | danaos | Χρήσιμα | 16 | 23-01-2009 23:35 |