|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GPS !!!
Εμένα πάλι θα με ενδιέφερε, αρκεί να γίνει η αγορά αρχές Ιούνη για να έχει μπει ο μίσθος, για μέσα στο Μάιο δύσκολο..
|
|
|||
|
|||
Είμαι μέσα για το tibo μαζί με βάση αυτοκινήτου!
|
|
|||
|
|||
Σε κάποιο άλλο post, κάποιος γράφει ότι δεν κουμπώνει με άλλο bluetooth εκτός από το δικό του.
Αν θέλουμε δηλαδή να έχουμε τον ήχο στο midland, δεν μπορεί να γίνει ? |
|
||||
|
||||
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ !!! 1) ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ + Βάση αυτοκινήτου 2) Arkas 3) FANISGS 4) LEADER 5) GEO K 6) giorgos gs 7) arisxios + Βάση αυτοκινήτου 8) funkypervert 9) highwaystar + Βάση αυτοκινήτου 10) ????? Η ομαδική αγορά λήγει την Κυριακή 31 Μαίου 2009 !!!! Όσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρονται, παλακαλώ να δηλώσουν συμμετοχή !!! .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όποιος θέλει τους χάρτες της Ευρώπης το κόστος αγοράς είναι Destinator Χάρτης 41 ευρωπαϊκών χωρών ( πρωην & ανατολικής )με φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά και κάρτα SD στα 160 ευρώ Ginius Driver Χάρτης Δυτικής Ευρώπης (& Ελλάδας )- Ανατολικής Ευρώπης- Ρωσίας με 3 χρόνια δωρεάν αναβάθμιση για την Ελλάδα και φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά και κάρτα SD στα 110 ευρώ Η τιμές είναι τιμοκαταλόγου με Φ.Π.Α φυσικά για όποιον ενδιαφέρεται θα γίνει και σε αυτό καλλίτερη τιμή Υς ισχύει ακόμη και η επιλογή που σου απάντησα στο πμ Απόσπασμα:
φίλε Φάνη η στήριξη μπορεί να γίνει σε όλα τα τιμόνια με διάμετρο 22-28mm και στο σωλήνα που έχει περιφερειακά το καντράν του 1200gs Απόσπασμα:
Φίλε Πλατωνα Aν μιλάμε για την BT2 έχει την δυνατότητα να συνδεθούν και η δυο συσκευές ( κινητό & TIBO A4050 ταυτόχρονα ) και να υπάρχει διαχείριση προτεραιότητας Υς μην έχεις ενδοιασμούς αν γίνεται ……..όπως σου απάντησα και στο πμ έτσι είναι ( μην δίνεις σημασία στο τι λέει ο καθένας ) έχω δώσει αρκετές φορές το πακέτο αυτό ! και όλα είχαν επιτυχή σύνδεση κινητό & TIBO A4050 και το BT2 να διαχειρίζεται αυτόματα την προτεραιότητα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ !!! 1) ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ + Βάση αυτοκινήτου 2) Arkas 3) FANISGS 4) LEADER 5) GEO K 6) giorgos gs 7) arisxios + Βάση αυτοκινήτου 8) funkypervert 9) highwaystar + Βάση αυτοκινήτου 10) ????? Η ομαδική αγορά λήγει την Κυριακή 31 Μαίου 2009 !!!! Όσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρονται, παρακαλώ να δηλώσουν συμμετοχή !!! .
|
|||
|
|||
1) arisxios......Βάση αυτοκινήτου |
|
|||
|
|||
Aν περναμε μια παραταση μεχρι τις 5 του Ιουνιου θα ηθελα και γω ενα με βαση για το GS Adv.
Εκτος βεβαια αν μπορω να παω τοτε να το παρω μονος στην τιμη της προσφορας. Θα ηθελα να ρωτησω μια λεπτομερια μια και δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα ..εχω αγορασει ενα κρανος απο την BMW με ενσωματομενο bluetooth τις οδηγιες του GPS μπορω να τις ακουω απο το κρανος? Αν θελει καποιος γενικα ας με ενημερωσει. Ευχαριστω. Last edited by deepblue; 22-05-2009 at 10:47. |
|
||||
|
||||
ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ !!! 1) ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ + Βάση αυτοκινήτου 2) Arkas 3) FANISGS 4) LEADER 5) GEO K 6) giorgos gs 7) arisxios + Βάση αυτοκινήτου 2 ΣΕΤ 8) funkypervert 9) highwaystar + Βάση αυτοκινήτου 10) ????? Η ομαδική αγορά λήγει την Κυριακή 31 Μαίου 2009 !!!! Όσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρονται, παρακαλώ να δηλώσουν συμμετοχή !!!
|