|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σημάδια διάβρωσης σε r1200GS ADV
Απόσπασμα:
Τωρα μην με κανεις να ζηλευω... |
|
|||
|
|||
Τι να σου πω. Και να φανταστείς τα 2 πρώτα χρόνια τα έβγαλε στο Βέλγιο μεσ' τα νερά, το μούσκιο και την υγρασία... Τίποτα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτη η υπεροψια που διακατεχει καποιες εταιρειες για τα υποτιθεται unstopable προιοντα τους ειναι που σε βγαζει απο τα ρουχα σου!! Εχεις δικιο αλλα, θα το επαναλαβω για την ψυχικη σου ηρεμια, μην χαλιεσαι για τετοια πραγματα!!! δεν αξιζει!!!!! |
|
|||
|
|||
Eχεις δικιο, αλλα βρε παιδι μου δεν εμπαινες σε κανενα φορουμ να διαβασεις πριν αγορασεις το οτιδηποτε? Εμπιστευτηκες το brand name και αυτο ειναι ολο? και μαλιστα μετα απο Γιαπωνεζικο???????
δηλαδη,εαν εμπαινε σε φορουμ και διαβαζε,δεν θα επαιρνε BMW;;;;;; θα επαιρνε VARADERO;;;;;; τι πινεις και δε μας δινεις;;;;;;; |
|
|||
|
|||
varadero;;;;;;Μπα θα προτιμούσα το vstromaki Μου!!! (σπαμμμμμμμμμ)
ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις και τις συμβουλές, αν έχω οποιοδήποτε νέο θα ενημερώσω.... |
|
|||
|
|||
Οχι αλλά την έδωσα σύντομα και δεν μπορώ να ξέρω,φυλασόταν και σε κλειστό πάρκινγκ...
|
|
|||
|
|||
GA ΜΗ ΣΤΕ ΤΟΥΣ...ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 19000 ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ αλοιφες?????μεχρι να ληξει η εγγυηση δεν θελω αλοιφες θελω να ναι αψογη....απλα πιστευω τα εξουσιοδοτημενα εχουν ξεφυγει τελειως ως προς την αντιμετωπιση τους..οταν σκαγατε τα λεφτα δεν σας λεγανε ...και οτι παθει ειμαι εδω...ειναι στην εγγυηση και τετοια..???και να γινεις ψειρας εκτος αν εδω μεσα ειναι κανεις κατοχος 1200αdv και star x : τou τα ευρω....σορυ για τη γλωσσα,αλλο μοντελο εχω αλλα τα εξουσιοδοτημενα και για να μιλαμε πλεον με ονοματα,,,βαγιανελης και ο αλλος ο γλαρος ο παναγιωτοπουλος ειναι λαλακες!!!!προσωπικη αποψη....
|
|
|||
|
|||
Δεν μπορώ να καταλάβω την έκφραση''δεν είναι τίποτα κάθησε και τρίψτο''.Μην τρελαθούμε,έβγαλε αυτή τη βλακεία,κόβεις κ@λους.....ποιος σου λέει ότι αν την τρίψεις δεν θα στο ξαναβγάλει και τότε επειδή θα έχεις βάλει χέρι θα κάνουν την κορόιδα στη μαμά εταιρεία και με το δίκιο τους???
Μπορεί στα γιαπωνέζικα να έχουν συνηθίσει να κάνουν τέτοιου είδους δουλειές για να ρίχνουν το νούμερο των βλαβών δεν σημαίνει όμως ότι είναι και το σωστό..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Διάβασε προσεκτικά την εγγύηση και βρες την παράγραφο χρώμα - διάβρωση. Πάρε ξανά στη συνέχεια την BMW HELLAS, και πες τους τα καθέκαστα (ζητώντας το όνομα του κυρίου που θα μιλήσεις), και δες τι θα πουν. Στο κάτω - κάτω, δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε επίσημος, λες και βάζει τα έξοδα αντικατάστασης απ' τη τσέπη του. Έχει πίσω του έναν κολοσό, και διστάζει να προβεί στην προβλεπόμενη από την εγγύηση αντικατάσταση; Απείλεισέ τους και με το ΙΝΚΑ - Συνήγορο του καταναλωτή, κι αν δεν ιδρώσει τ' αφτί τους κατείγγειλέ τους. Γράψε και στη "μαμά" εις την αλλοδαπή, και δώσ' τους τα σκουριασμένα κάγγελά σου με ένα βάζο βαζελίνη δώρο, να τα στείλουν στον Χάφτεν-χούφτεν στη Γερμανία. Α, και το άλλο ... επειδή η εγγύηση ορίζει πως οποιαδήποτε εργασία στη μοτο στα χρονικά όρια ισχύος της, πρέπει να γίνεται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ας πάρει ο κύριος τάδε την μαγική αλοιφή του να τα τρίψει, για να μη σου πούνε μετά (αν γίνει καμμιά λαλακία με καταστροφή της βαφής απ' το πολύ τρίψιμο π.χ.) πως έφταιγες εσύ! Αλλά μερικοί απ' αυτούς, ούτε αυτό δεν είναι ικανοί να κάνουν ... Όπως και να 'χει, μη τους χαρίζεσαι!!! Στο Ελλάδα πρέπει να αποδυκνύεις σε καθημερινή βάση, ότι δεν είσαι ελέφαντας ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αντικατάσταση grip σε R1200GS/'04 | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 62 | 24-11-2013 15:51 |
...αλλαγή βαλβολινες κιβωτίου ταχυτήτων σε R1200GS '04 | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 60 | 05-01-2013 12:07 |
...αλλαγή βαλβολινων άξονα μετάδοσης σε R1200GS (04-07) | ΙoannisPanagiotidis | Τεχνικά θέματα - DIY | 119 | 15-06-2012 02:30 |
Στήριξη σχάρας GIVI (Universal) σε R1200GS | pkar | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 19 | 19-07-2010 03:42 |