|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θερμή παράκληση!!!
Απόσπασμα:
Δηλαδη οταν ειμαστε μαζι επιτρεπεται να βριζομαστε, ενω εδω μεσα οχι; Συγνωμη αλλα αυτο δεν το καταλαβα. Και νομιζω οτι αλλη οικειοτητα εχω σ εναν κολλητο μου να του πω "ελα ρε μ..." και αλλη οικειοτητα εχω σε καποιον που δεν ξερω. ΥΓ. Προς τους διαχειριστας: Ανεκδοτα με βρισιες, επιτρεπεται να βαζουμε; Και δεν κανω πλακα φυσικα. Σοβαρα μιλαω. |
|
|||
|
|||
Αγαπητά μας μέλη,
η συντονιστική ομάδα του GSforum θα ήθελε να σας ζητήσει να μην χρησιμοποιείτε εκφράσεις προσβλητικές και υβριστικές στα μηνύματά σας γιατί αυτά θα διαγράφονται. Επειδή μαζί με την αύξηση των μελών έχει αυξηθεί και ο όγκος των μηνυμάτων θεαματικά και δεν προλαβαίνουμε να τα παρακολουθούμε - διορθώνουμε άμεσα, ελπίζουμε στην κατανόηση και στη βοήθειά σας. Ευχαριστούμε πολύ!!! ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΣΕ ΟΛΑ..... |
|
|||
|
|||
Δεν θα ήτανε πιο εύκολο να απαγορέψουμε την είσοδο στις γυναίκες ???
|
|
|||
|
|||
ΜΠΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΑΡΣΕΝΙΚΑ & ΘΥΛΗΚΑ), ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ...!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όμως την έκφραση που έφερες για παράδειγμα "της π.....ας το κάγκελο" στο έξω - μεταξύ μας θα την χρησιμοποιήσεις κι εσύ, κι εγώ, γιατί δεν καταφέρεσαι σε κάποιον προσωπικά. |
|
|||
|
|||
Είναι καλό πάντως να κρατιέται το επίπεδο στο φόρουμ (ασχέτως γυναικών, που αρκετές απ' αυτές βρίζουν χειρότερα ...) απ' τη στιγμή που ο γραπτός και προφορικός μας λόγος είναι τόσο περιεκτικός.
Μαγκιά δεν είναι να αισχρολογήσει κάποιος για να τονίσει τα γραφόμενά του. Ίσα ίσα, μια κόσμια χρήση του λόγου, θα τον δικαιώσει περισσότερο νομίζω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν ξέρω για επίπεδο αλλά GS έχω Πάντως είναι από τα λίγα ελληνικά φόρουμ που γράφουνε ελληνικά |
|
|||
|
|||
what?
|
|
|||
|
|||
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΟΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ.ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
|
|
|||
|
|||
μια χαρα παιδια ειμαστε.....
o βασιλης(skippybi)....ειναι ο παραξενος πλακα κανω.....βασιλακη |
|
|