|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: "Ελαστική" καχυποψία....
+ 1000!!!
|
|
|||
|
|||
Και μια μικρή - ίσως επουσιώδη - λεπτομέρεια που αμέλησα να αναφέρω. Η τρύπα είναι στην αυλάκωση του ελαστικού, δηλαδή σε σημείο που δεν "πατά" για να πιεστεί το "ευαίσθητο" σημείο. Υποθέτω πάντως ότι η μπαλωμένη επιφάνεια κινδυνεύει περισσότερο απο την θερμοκρασία κι όχι απο τις συνθήκες πίεσης.... Τέλος πάντων, θα φύγω κανονικά και μετά απο κανένα μήνα θα καταθέσω την εμπειρία μου μήπως και χρησιμεύσει και σε άλλους καχυποψιασμένους. Το ωραίο πάντως της υπόθεσης είναι ότι κάθε προβληματισμός είναι και μια αφορμή για ωραία κουβεντούλα με ανθρώπους που συμμερίζεσαι κοινά ενδιαφέροντα. Ακόμα πιο γοητευτική είναι ή ενσυναίσθηση αλληλεγγύης που διακατέχει τους μοτο-ταξιδευτές σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Έχω βοηθήσει κι έχω βοηθηθεί σε πολλές περιπτώσεις, σε βαθμό που πιστεύω ότι συνταξιδεύω με πολλούς, ενώ ουσιαστικά ταξιδεύω σχεδόν πάντα μόνος. Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις και τις συμβουλές σας...
|
|
|||
|
|||
45000χλμ σε αυτοκινητο με απλο γορδονι,σας λεει τιποτα?
|
|
|||
|
|||
αυτο ελειπε με καθε βιδα ή προκα να αλλαζουμε ελαστικο.
Και το μπαλωμα να σου φυγει, το μονο που μπορεις να παθεις ειναι να σου χανει αερα σιγα σιγα και οχι ολο μαζι οπως εαν ειχες σαμπρελα, οποτε παει να ειναι και επικνδυνο. Σε αυτη την περιπτωση του βαζεις ενα μακαρονι και τερμα. Καλο ταξιδι να εχεις και να βγαλεις και καμια φωτο για μας που εχουμε εγκλωβιστει εδω! |
|
|||
|
|||
Καλημέρα
Θεωρώ ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα εξ αυτού του λόγου. Το πρόβλημα με την επισκευή ελαστικού είναι μόνο όταν αυτή αφορά πλαϊνό του ελαστικού ή είναι μεν στο πέλμα αλλά έχει πολύ μεγάλη τρύπα (΄πάτησα κλειδί άλεν μέσα στην Πανεπιστημίου και άνοιξε πηγάδι) ΄Εχω χρησιμοποιήσει επισκευασμένο τρακτερωτό ελαστικό αυτοκινήτου σε χωμάτινο αγώνα και το έφτασα μέχρι τέλους χωρίς πρόβλημα. Καλό δρόμο. ΛΕΒΑΔΟΣ |
|
|||
|
|||
Λίγο καθυστερημένα ένεκα έτερων υποχρεώσεων, ωστόσο δεν παύει να είναι επίλογος. Έπειτα απο ταξίδι 12.250 χμ και άλλων 1500 εντός Ελλάδας, το ελαστικό πέραν της φυσιολογικής φθοράς δεν με αποσχόλησε καθόλου. Η πίεση του ήταν καθόλα σταθερή και να σημειωθεί παρακαλώ ότι η επιστροφή στα πάτρια εδάφη πραγματοποιήθηκε οδικώς απο Βαλκάνια, με πολύ κοπάνημα για όσους γνωρίζουν απο τα σύνορα Μαυροβουνίου-Αλβανίας και μετά. Οπότε, για κάθε ενδιαφερόμενο, οφείλω να καταθέσω και τη δική μου εμπειρία σχετικά με την αξιοπιστία του εσωτερικού μπαλώματος. Προφανώς, αν η επισκευή τηρεί επαγγελματικές προδιαγραφές, κάθε καχυποψία είναι μάλλον αδικαιολόγητη. Κοινώς οδηγούμε άφοβα απολαμβάνοντας το ταξίδι μας. Ευχαριστώ για τις εύστοχες παρατηρήσεις πολλών συμφορουμιτών που επέμεναν εξαρχής σε αυτό που έμελλε να αποδειχτεί. Βασίστηκα στη γνώμη τους για να ταξιδέψω χαλαρά κι αμέριμνα.
|
|
|||
|
|||
αδικαιολογητη ανησυχια...........................:sm6:
|
|
|||
|
|||
Ακριβώς όπως το λες φίλε μου. Τέλος καλό, όλα καλά.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φωτό από το ταξιδι? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πέθανε ο "πατέρας" του "μαύρου κουτιού" | MARK | Κόσμος | 5 | 23-07-2010 23:41 |
Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 08-07-2010 00:56 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 23:55 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |