|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Προταση για Αντιπροσωπεια στην Αθηνα.
Απόσπασμα:
Όσον αφορά τους αντιπροσώπους .... Η απάντησή μου ΕΔΩ !!! .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου θα σου πρότεινα όταν μπορείς να έρθεις σε κάποιο καφέ που οργανώνει το forum και εκεί όλοι θα σου που την γνώμη τους ελεύθερα.
Εδώ είναι και λίγο επικίνδυνα να γράψουμε κάτι (ειδικά αρνητικό), γιατί μπορεί οι υπεύθυνοι του forum να βρεθούν με κάποια μήνυση, μιας και ότι γράφεται εδώ μένει. Ενώ στο λεκτικό μπορώ να λέω ότι θέλω. Και για να προλάβω κάποιους, δημοκρατία έχουμε και γράφουμε ότι θέλουμε (κακούς επαγγελματίες), αλλά και δημοκρατία έχουμε και τρέχουμε όποιον θέλουμε στα δικαστήρια (τους mods) αν θεωρήσουμε ότι θίγεται το όνομα μας ή η επιχείρηση μας. Πάντα τα λέω αυτά καλοπροαίρετα |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γι' αυτό άλλωστε, έχει συμπεριληφθεί στους "Όρους Χρήσης" του φόρουμ, η παράγραφος που αναφέρει ότι όλες οι καταγγελίες πρέπει να συνοδεύονται από πλήρες ονομ/νο και επαληθεύσιμο τηλέφωνο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
re pedia kai to exw akousi apo olous auto gia to geraka. Alla mono me adia pas eki...???
|
|
|||
|
|||
εγω ξερω οτι μηχανικο και γιατρο ΔΕΝ συστηνεις,γιατι θα βρεις τον μπελα σου
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πές το ξανα .... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πληροφοριες για ταξιδι στην Ευρωπη | georgekostas | Info ταξιδιών εξωτερικού | 9 | 03-09-2009 13:50 |
Επιστροφή στην Ευρώπη για το ΜοtοGP | skippybi | Αγώνες | 8 | 04-05-2009 13:30 |
Remus λαιμοι στην Αθηνα..?? | Didos81 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 25-04-2009 21:44 |
Fair Trade News Το σήμα τις Ειρήνης στην Αθηνα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 19-03-2009 23:49 |
BMW Adventure Tour 1 Αθηνα-Θηβα-Υλικη | danaos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 13 | 04-02-2009 17:28 |