|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ξανακαβαλάς ;
Γνώμες εκφράζουμε πάντα καλοπροαίρετες.
Η δική μου άποψη είναι να μην ξανακαβαλήσεις αδελφέ διότι σε περίπτωση ατυχήματος θα έχεις για την υπόλοιπη ζωή σου σοβαρό πρόβλημα. Ένα χτυπημένο κόκαλο να ξέρεις δεν γιατρεύεται ποτέ. Σιδερένιος να είσαι και καλή ανάρρωση…………. |
|
|||
|
|||
Επί του πρακτέου απάντηση. Παιδικός μου φίλος είχε παρόμοιο με σένα ατύχημα όταν φορτηγό βγήκε από εργοστάσιο και του κομμάτιασε το πόδι. Μιλάμε για αποκόλληση σχεδόν. Πάλεψαν οι γιατροί και τελικά το γλύτωσε το πόδι του. Για βίδες και λάμες δε μιλάμε ρόμποκοπ. Το πόδι ακόμα και τώρα 15 χρόνια μετά σπάει μέχρι 90 μοίρες στο γόνατο......
Δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα....... Μετά από ένα χρόνο αγόρασε TDM και την είχε για πολλά χρόνια και μόνο στα τελευταία 5 καβαλάει R1200GS Adv. Αυτός υποστηρίζει ότι δεν είχε βγει adv νωρίτερα αλλά εγώ ξέρω πως υπήρχε και κάνα 2 χρόνια πιο πριν αλλά μάλλον θα τον πόναγε το πόδι (ίσως γιατί ενώ του είχαν απαγορέψει οι γιατροί έφτασε 120 κιλά και έπαιζε και μπάσκετ). Last edited by jonyp; 29-08-2011 at 23:27. |
|
|||
|
|||
Φίλε καλή ανάρρωση και πλέον Πλατινενιος (μια και τα νέα αξεσουάρ σου είναι πλατινενια )
Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον απο πάνω Καλα θα κανείς να αργησεις να καθισεις σε μοτο ........ |
|
|||
|
|||
Γρήγορη ανάρρωση και να βγεις αλώβητος και πάνω από όλα γερός από αυτό το ατύχημα . Η πορεία της ανάρρωσης σου θα δείξει αν αισθάνεσαι έτοιμος να ξανά καβαλήσεις μηχανή που στο εύχομαι . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Οι απο πάνω είναι και οι δύο Πρεβεζιάνοι. Με ποιόν απο τους δύο. Μήπως γνωρίζεσαι με τον κουμπάρο μου στα Χανιά. Θεόφιλος FJR 1300. Καλό σου βράδυ.................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλή ανάρρωση φίλε μας,
αφού δεν σε έχει επηρεάσει το ατύχημα ψυχολογικά θα ξανακαβαλήσεις μοτο όταν αισθανθείς τις δυνάμεις σου αρκετές γιαυτό. |
|
|||
|
|||
Καλή ανάρρωση, γρήγορα να αισθανθείς όπως και πριν.
|
|
|||
|
|||
γκαρντασι καλή ανάρρωση
και μη ξεχνας... όλα στο νου μας μια σκέψη είναι, το πόθο να κάνουμε αυτό που θέλουμε δύσκολα τον σταματάμε, η λογική όμως είναι αυτή που μας προσγειώνει... enjoy your life and live every minute |
|
|||
|
|||
Καταρχήν καλή ανάρωση και απο εμένα.
Να καβαλήσεις οπωσδήποτε για να αποθεραπεία |
|
|